HOTI: IZBEGAVATI SVA JAVNA OKUPLJANJA BILO KOJE PRIRODE

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Premijer Kosova Avdulah Hoti upozorio je putem posta na Fejsbuku da je potrebna velika pažnja i angažovanost svih kako bi se prevazišao drugi talas koronavirsua, i da institucije Kosova preduzimaju sve potrebne radnje.
"Naše institucije preduzimaju sve potrebne radnje, ali potrebna nam je maksimalna pažnja i puna solidarnost da bismo izbegli potpuno zatvaranje", napisao je Hoti.
Saopštio je i da postoji plan za aktiviranje dodatnih kreveta u Prištini i reginalnim bolnicama, a napravljen je i plan za preraspodelu medicinskog osoblja po potrebi.
"Povećani su kapaciteti za testiranje, a testiranje će uskoro biti decentralizovano po regionima. Potrebna povećana kontrola u školama, kao i da se preispita lista rizičnih zemalja, kako bi se zaustavila putovanja iz tih zemalja", dodao je Hoti.
"Moramo pokazati maksimalnu brigu na poslu, u školi, u poslu, na ulici i bilo gde gde se okupljaju ljudi. Moramo da izbegnemo sva javna okupljanja bilo koje prirode, kao što su to preporučili Ministarstvo zdravlja i Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova“, napisao je Hoti na Fejsbuku.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165