TRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE NA PUTU K. MITROVICA-RAŠKA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

S. MITROVICA - Tri saobraćajne nezgode dogodile su se danas na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Raška. Prema za sada potvrđenim informacijama iz policije u jednoj od njih, jedno lice je povređeno, i ujedno je pričinjena materijalna šteta na više automobila.
Prva saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 8 časova i 30 minuta na magistralnom putu u mestu zvanom Bistrički most u opštini Zvečan, u kojoj je učestvovalo jedno vozilo kraljevačkih registarskih oznaka, marke „Reno megan” kojim je upravljala ženska osoba sa inicijalima M. R. rođena 1998. godine.
Do nesreće je došlo kada se vozilo kretalo iz pravca Leposavića ka Kosovskoj Mitrovici.
Prelaskom preko Bistričkog mosta, vozač je izgubio kontrolu nakon čega je vozilo izletelo sa desne strane puta, pri čemu udara u saobraćajni znak, nastavlja niz liticu, upada u vodu i biva potopljeno.
„Usled udara, staklo suvozača je bilo slomljeno, tako da je vozač izašao kroz prozor i doplivao do obale“, rekao je Radović ranije danas za Radio Kosovska Mitrovica.
Druga se dogodila na izlazu iz Rudara, okolnosti nezgode se još uvek utvrđuju, s obzirom na to da je uviđaj u toku.
Škoda metalik sive boje raščanskih registarskih oznaka nalazi se sa desne strane puta iz pravca Mitrovice ka Raški sa vidnom oštećenom haubom. Saobraćaj reguliše patrola saobraćajne policije, i on se odvija naizmenično jednom trakom.
Treća saobraćajna nesreća dogodila se oko 14 i 30 časova kod mesta zvanog Simonida, u kojoj je učestvovalo jedno vozilo marke Smart žute boje beogradskih registarskih tablica.
Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala žena N. S. (1992.), a koje se kretalo iz Leposavića ka Mitrovici, usled neprilagođene brzine, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela s puta, rekao za KoSSev potparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.
Usled zadobijenih povreda ona je potom transportovana u KBC u Kosovskoj Mitrovici.
Njoj se na teret stavlja izazivanje opšte opasnosti u saobraćaju, dodao je Radović.
Iz policije pozivaju vozače na pažljivu vožnju i dodatne mere opreza, sa obzirom na klizave puteve usled padavina.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji