U PADU VOJNOG AVIONA MIG-21 POGINULE DVE OSOBE, POVREĐEN MEŠTANIN

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

MALI ZVORNIK - Lovački avion Mig-21 Vojske Srbije srušio se jutros kod Malog Zvornika, u rejonu sela Brasina, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Šapcu Zoran Obradović izjavio je da su poginula oba pilota. Poginuli su pilot major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević, saopštilo Ministarstvo odbrane. Povređen meštanin u čije dvorište je avion pao. Kako saznaje N1, Mig-21 je poleteo sa aerodroma u Batajnici.
Tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Šapcu Zoran Obradović izjavio je da su u padu aviona MIG 21 Vojske Srbije jutros u selu Brasina kod Malog Zvornika poginula oba pilota, a da je jedan meštanin povređen.
Obradović je za "Večernje novosti" potvrdio da se avion srušio u selu Brasina, kod rudarskog naselja.
Po njegovim rečima, bilo je reči da je pilot katapulirao "ali je, sasvim izvesno, da su poginula oba pilota", a da je jedna osoba povređena.
Povređen je jedan meštanin iz Brasine u čijoj blizini kuće se dogodila tragedija, navodi portal "Novosti", a prema izveštajima RTS, on je sa opekotinama primljen u lozničku bolnicu.
U bolnici su rekli da je muškarac (59) ubrzo nakon pada aviona zbrinut u jedinici intenzivne nege i da je zadobio opekotine grudnog koša, glave i ruku, ali da je svestan i orijentisan, navodi RTS.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji