Naša priča, Misija, Vizija

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima,

Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program, namenjen, kako građanima Kosova, tako i drugim gledaocima i slušaocima u regionu i svetu.

Danas se program Televizije Mir, koja ima status regionalnog emitera, može pratiti na području severnog i centralnog Kosova zemaljskim putem, a putem kablovskih distributera širom Kosova, u Raški, Trsteniku, Kruševcu, Vrnjačkoj Banji u Srbiji kao i u nekoliko kablovskih u Bosni, Švajcarskoj itd.

Televizija Mir je članica nezavisne TV Mreže, zajedno sa drugim vodećim srpskim emiterima na Kosovu: Televizijom Most u Zvečanu, Televizijom Puls u Šilovu, Televizijom Herc u Štrpcu i produkcijom New Press u Čaglavici.

Radio program je startovao 2000.godine. Radio Mir emituje signal preko repetitora snage 500 vati koji je smešten na brdu Desetak kod Leposavića, odakle pokriva veći deo teritorije na severu Kosova.Radio Mir je muzički prepoznatljiv po rokenrolu i modernoj zabavnoj muzici domaćih i stranih bendova.
Pored sopstvene produkcije RTV Mir emituje i informativne emisije spoljnih partnera: Slobodna Evropa i Glas Amerike.
Program RTV Mir je prvenstveno namenjen mladim ljudima savremenih shvatanja, okrenutih razvoju i čovekoljublju.

Pored programa vesti, RTV Mir razvija obrazovne i dokumentarne sadržaje, a zabavnim i muzičkim programom pokušava da odgovori na potrebe i želje svoje publike.

Trenutno je naš program u svim područjima emitovanja dostupan gledaocima čiji se broj meri u stotinama hiljada.

Aktivan mesečni broj korisnika

Možemo se pohvaliti sa izuzetno pozitivnim brojem unikatnih čitalaca i pratalica našeg rada putem interneta i smart uredjaja . Po zadnjem izveštaju broj takvih korisnika je bio 6750  , i što bi posebno naglasili , taj broj je u tendenciji rasta
0
UNIKATNIH POSETA MESEČNO

Pratioci na socijalnim mrežama

Kao i svaka mediska kuća kojoj je vrlo bitno da njene vesti i informacije nadju svoj put do svakog korisnika , u svom redovnom poslovanju koristimo socijalne mreže. Broj ljudi (pratioca) koje imamo na našim nalozima daje nam volju i elan da nastavimo i dalje u istom tempu.
0
PRATIOCI NA SOCIJALNIM MREŽAMA

Prisustvo na mreži

U skladu sa našom poslovnom politikom i našom željom da se svaka naša vest koju objavimo vidi i čuje daleko , prilično koristimo opcije share na socijalnim mrežama i na taj način naše informacije širimo  svim korisnicima . Statistika kaže da smo do sada imali preko 25 000 objava na socijalnim mrežama
0
PRISUSTVO NA MREŽI (SHARE)

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165