VUČIĆ: PLAĆAMO MNOGO TOGA NA KOSOVU

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

BEOGRAD - „Mi plaćamo mnogo toga na Kosovu da bismo izdržavali deo ljudi i ne zato što svi obavljaju sve svoje dužnosti, kao što znate. To ćemo nastaviti da radimo i ubuduće“, kazao je predsednik Srbije danas novinarima, na otvaranju Vojno -medicinskog centra „Karaburma“.

Komentarisao je informaciju koju je juče saopštio direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đuriću o hitnom prijemu 75 lekara i 200 medicinskih sestara na Kosovu.

„Želimo da ojačamo naš zdravstveni sistem. Posebno želimo da ojačamo naš zdravstveni sistem u Kosovskoj Mitrovici i u Gračanici. Gračanicu da bi pokrivala centralno Kosovo, Kosovsku Mitrovicu da bi pokrivala Sever Kosova i Metohije, ali ćemo to da radimo i u svim drugim srpskim sredinama – od Pasjana do toga da vidimo šta je to što možemo da uradimo u metohijskim selima, pre svega što se tiče ambulanti i plaćanja lekara“.

Kancelarija za KiM pozvala je nezaposlene lekare i medicinske sestre-tehničare da se prijave na konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme koji je raspisalo Ministarstvo zdravlja Srbije na teritoriji Kosova.

Poručuju da će na neodređeno vreme, a u skladu sa Naredbom ministra zdravlja Srbije, u KBC Kosovska Mitrovica biti primljeno 45 lekara i 120 medicinskih sestara-tehničara, u ZC Gnjilane 15 lekara i 40 medicinskih sestara-tehničara, u KBC Priština u Gračanici 15 lekara i 40 medicinskih sestara-tehničara.

Konkurs je otvoren do ponedeljka, 27. aprila.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

5 SMM Si Votohet SR6 SMM Si Votohet veerz 2 SR

 Click_Here_Arrow_-_ok.png

Kako da popunite glsački listić?
Poštovani građani opština: Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok 21. aprila biće održano glasanje Za ili Protiv razresenja predsednika opštine u vašim opštinama.
Nakon što dobijete glasački listić, proverite da li je stavljen pečat.
Na glasačkom listiću morate izabrati samo jednu opciju.
Označite unutar kvadratića, kako bi vaš glas bio validan.
Kako bi zaštitili tajnost glasa, savijte glasački listić pre nego što izađete iz kabine, a zatim ga ubacite u kutiju.
Sva biračka mesta se otvaraju u 07:00 i zatvaraju u 19:00 časova.

 

 

 

Click Here Arrow ok

14

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

nedelja, 25 oktobar 2020 15:43