HOTI SA PREDSTAVNICIMA EVROPSKOG SAVETA ZA INVESTITORE

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Premijer Kosova, Avdulah Hoti, primio je predstavnike Evropskog saveta investitora na Kosovu sa kojima je razgovarao o posvećenosti Vlade ekonomskom oporavku, kao i stvaranju boljeg ambijenta za poslovanje.

"Situacija stvorena pandemijom Kovid-19 obavezuje nas da delujemo sinergijski sa svim akterima, kako bismo bili što bliži potrebama građana i preduzeća. Već smo udvostručili subvencije u poljoprivredi, imamo i aktivna finansijska sredstva u iznosu od 60 miliona evra koja će pomoći preduzećima, a nismo izostavili ni druge kategorije i potrebe zajednice", kazao je Hoti.

Hoti je sa predstavnicima razgovarao i o dijalogu kosovskih institucija sa privatnim sektorom, Zakonu o strateškim ulaganjima, kao i Fondu za kreditne garancije, a sve u cilju ekonomskog razvoja i privlačenja investitora.

Dok su predstavnici Evropskog saveta investitora, pohvalili premijera Hotija na prijemu, i istakli da će ostati ozbiljni partneri u procesima ekonomskog razvoja Kosova i nastojati da dodatno prodube saradnju.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji