VUČIĆ: SIT SAM I UMORAN OD NJIHOVIH GLUPOSTI I LAŽI

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

BEOGRAD - Na batajničkom aerodromu, posle prikaza novih letelica, novinarka TV Most Zvečan iskoristila je priliku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića zamoli da prokomentariše dogovore Albanije i Kosova.

Albanija je spremna da ustupi luku Drač Kosovu, reč je o carinskoj uniji, imajući u vidu da je počela da funkcioniše i energetska mreža Albanije i Kosova da li mislite da je to jedan od simbola ujedinjenja Albanije i Kosova?

Predsednik  Srbije  Aleksandar  Vučić  izjavio je za TV Most da je carinska unija između tzv. Kosova i Albanije jedna vrsta spina upravo uoči ponovnog  početka razgovora između Beograda i Prištine.

"Sit sam slušajući sve njihove gluposti. Očekujem za desetak dana važne posete koje ću imati i razgovore sa najvišim evropskim liderima a zatim i početak dijaloga".

Na njihove izjave da dolaze da pregovaraju o međusobnom priznanju Vučić je rekao:

„Ako dolazite da pregovarate o međusobnom priznanju, onda nemoj ni da dolazite. Srbija o tome neće pregovarati“, izričit je Vučić.

"Ja ne dolazim da pregovaram o tome. Ja to kažem i njihovim mamama i tatama političkim a i onim nesrećnicima odozdo što ne znaju šta bi drugo da kažu. Aršini su uvek različiti ne dvostruki već višestruki ali dosta sam umoran. Oni misle da ja čeznem za pohvalama u nečijim idiotskim medijima koji će da kažu kako sam De Gol i pametan i ne znam ni ja šta sve i kako nisam veliki diktator, što će da govore ako ne budem poslušan. Mene interesuje moja zemlja i moj narod", zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji