“ISTA PRAKSA ZA SRPSKE IZBORE KOJA SE SPROVODI OD 2011."

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Kosovski premijer Avdulah Hoti izjavio je danas, povodom prikupljanja glasova za srpskie izbore, da je dozvolio istu praksu koja se sprovodi na Kosovu od 2011, za koju je zadužena misija OEBS-a.
"Od 2011. postoji dogovor između kosovskih institucija i međunarodnih partnera za organizovanje i upravljanje prikupljanja glasova za srpske izbore na Kosovu. Ja sam dozvolio iste aranžmane na ovim izborima i sada preko OEBS-a," rekao je Hoti u Peći, a prenosi Gazeta Express.
Upitan šta očekuje od sastanka u Vašingtonu sledeće subote, kosovski premijer je rekao da će fokus biti na ekonomskoj saradnji između Kosova i Srbije.
"Očekujemo da ćemo nastaviti proces dijaloga. Fokus, kakav su najavili službenici američke administracije, biće na ekonomskoj saradnji dveju zemalja. Razvijamo naše ideje o velikim infrastrukturnim projektima koje u potpunosti menjaju ekonomski pejzaž na Kosovu i u celom regionu. Postoje neki projekti za koje verujem da će vratiti Kosovo u središte ekonomske aktivnosti na regionalnom nivou ", kazao je Hoti.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

 

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165