REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 20.12.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Nenad Radosavljević – komentar: Referendum, zakazan  16.01.2021. nije zakazan zbog referenduma. Zakazan je zato da zaluđeni narod još jednom proguta prevaru. Da se omogući vrhunska prevara banditskog režima po kojoj će legalizovati način da lojalna manjina upravlja ubuduće većinom i narodom uopšte. Lojalni će iz ličnog interesnog razloga ubuduće uvek glasati za sve ono što vlast poželi a normalni građani neće imati način da to promene. Zato su svi oni koji govore o tome da treba izaći na referendum i glasati NE, za promenu ustava u segmentu o pravosuđu, isti kao i oni koji pozivaju da se glasa DA jer su i jedni i drugi u službi službi Aleksandra Vučića i njegovog ali “lično njegovog režima”. Ovo je ključna prevara navedena u članu 11 Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi. Jedino što je ovom narodu činiti jeste da ustane i sruši ovaj zastranjeni režim lopova, bitangi, prevaranata i pokvarenjaka.

      Drugo jasno objašnjenje da je sve prevara je ono što govore poltrtoni. Oni kažu da je referendum 16.01.2021. ključni a dobro znaju da je to prevara.

     To je samo provera mobilnosti SNS-a i njihovih batinaša. Oni će odraditi referendum kao generalnu probu. Proveriće koliko će njihove ekipe batinaša, bitangi, navijača i drugih imati uticaj na javno mnjenje. Proveriće koliko stvarno mogu da utiiču na učvršćivanje svog položaja. I proveriće kako da satru narodnu volju a sebe ponovo uspostave.

      Ja se iskreno nadam  da ćemo ih pobediti.

      Da će pobediti narod i da će oni završiti u zatvorima.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji