REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 16.12.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Restrikcija struje u Srbiji neće biti, energetski sistem se polako podiže i najgore je prošlo, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.

Nenad Radosavljević – komentar: Ne samo da se podiže posle kolapsa nego se na izazvanoj katastrofi od strane režima čak i poentira.Umesto da režim padne jer je svojim kadrovanjima sa mesarima i prevarantima bez znanja na ključnim mestima u EPS-u napravio problem, oni organizuju hitnu javnu sednicu vlade i nastupaju kao spasitelji i oni koji narodu rešavaju problem. Kao da je problem pao sa neba a ne da su ga oni izazvali. I ponovo Pink i Hepi i ponovo ispiranje mozga i ponovo je narod većinski zahvalan umesto da bude besan. Ali šta ćemo? To je naš narod!

02--- Ana Brnabić je istakla da Rio Tinto" mora biti transparentiji u odnosima sa lokalnom zajednicom.

Nenad Radosavljević – komentar: Kada se dogovara tal onda narod i ne sretne Rio Tinto, zna se ko to radi, ali kada đavo odnese šalu pa se narod uzbuni pa kada đavo dođe po svoje pa kada se vlast i lagodan život, na talovima zasnovan, uzdrmaju otimačima vlasti onda se priziva transparentnost  i otkriva zapanjujuća istina da “taj” Rio Tinto nije to nešto narodu lepo objasnio. To se kod nas u narodu definiše kao izvlačenje zadnjice. Iz problema.

03--- Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar istakao je danas da će i tokom francuskog predsedavanja Savetom EU Zapadni Balkan ostati jedan od prioriteta i da će na kraju predsedavanja na temu podrške tom regionu na putu evropskih integracija održati veliku konferenciju.

Nenad Radosavljević – komentar: Posao koji je obavljen zaista zaslužuje i adekvatnu konferenciju. Znači da je ne bude.

04--- Sada više nije pitanje da li će, već kada će Srbija ući u EU, poručio je danas ambasador Slovenije u Srbiji Damjan Begrant.

Nenad Radosavljević – komentar: Ja mislim da se ovaj nama podsmeva a pravi merak vlasti i posipa narod srpski pepelom po glavi, zarad svojih sitnih interesa.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

ponedeljak, 22 februar 2021 15:18