REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 10.12.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Premijerka Ana Brnabić učestvovala je danas u Moskvi na Međunarodnom izvoznom forumu "Proizvedeno u Rusiji", gde je istakla da je Vlada Srbije odredila tri ključna razvojna prioriteta do 2030.godine i naglasila da partnerstvo sa Rusijom predstavlja snažan oslonac je u formiranju razvojne agende Srbije.

Nenad Radosavljević – komentar: Kada novinari prenesu svojim rečima ono što je ona htela da kaže onda to na nešto i liči. Opasno je kada se njene izjave prate uživo. Da nisam u koži prisutnih koji su na Međunarodnom izvoznom forumu slušali njeno izlaganje. Ako su slušali.

02--- Bura oko postavljanja velikog postera s likom Aleksandra Vućića i natpisom "Dobrodošao, predsedniče" na fasadi hotela "Ambasador" u Nišu se ne stišava, o čemu govori i to da je broj komentara i ocena hotela dostigao na Guglu brojku od bezmalo 13.000.Međutim, Nišlije za sada nemaju odgovor na pitanje ko je došao da na ideju da postavi džinovski poster na fasadu hotela koji ima 15 spratova, niti odgovor na to ko će platiti postavljanje, ali i skidanje postera. Izdacima oko postavljanja džinovskog postera potrebno je dodati i troškove postavljanja postera sa likom predsednika Srbije i takođe natpisom „Dobrodošao, predesedniče“ na više bilborda u gradu.

Nenad Radosavljević – komentar: Dilema je ne to ko će to da plati, jer ćemo platiti mi, već da li je to mangupiranje smislio on ili gomila poltrona iz Nišavskog okruga, bez mere i ukusa, koji mu se ulizuju a kakvih ima u svakom okrugu širom Srbije. Mislim ipak da ovako nešto nisu umeli da smisle oni. Ovo je ipak njegova “kreacija”. Jer on je od svih njih najnarcisoidniji i najpokvareniji.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165