REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 29.11.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

01--- Iako je sinoć, gostujući u emisiji Hit tvit, predsednik Aleksandar Vučić rekao da bi „imao primedbe, da je video Zakon o referendumu“, u Službenom glasniku je objavljen Ukaz u kome se vidi da ga je potpisao 25. novembra. Danas je, odgovarajući na pitanje novinara rekao „ne mogu da vam kažem, ali mislim da Zakon o referendumu jesam potpisao, a Zakon o eksproprijaciji sigurno nisam“.

Nenad Radosavljević – komentar: Slaže i ne trepne, pa opet slaže, pa bude uhvaćen u laži od Radeta Veljanovskog u emisiji “Hit tvit” pa se vadi, pa blokira pa preti kako više ni reč neće da izgovori do kraja emisije pa iznova počne sa pokušajima manipulacije i izvrdavanja ali se ponovo zaglavi u sopstvenim izmišljotinama. Prvi put da se posle 10 godina pojavio u istoj emisiji sa neistomišljenikom, čovekom od integriteta i bio je “pregažen”. Jasno je iz sinoćne emisije zašto ne pristaje na debate i sučeljavanja sa onima koji mu nisu podanici! Jer je tanak sa istinom! Kako se sada prešao verujem da ni njemu nije jasno ali sam siguran da mu se takva greška više neće ponoviti.

02--- Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas danas je prokomentarisao protekle događaje oko blokade puteva širom Srbije kao mirni protest građana,a vlast optužio da je na takav protest reagovala "brutalnom represijom ".

Nenad Radosavljević – komentar: Ko je video drvene palice (motke) i čekiće u rukama razularenih tabadžija režimskih koji izleću iz službenih automobila pa ustvrdi da je nasilje došlo od golorukog naroda je deo režima. Ko nije video čekiće i drvene palice je gledao samo medije u službi režima sa nacionalnim pokrivanjem a tamo ništa od toga nije prikazano.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165