REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 05.11.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ -  01--- Kosovski publicista i politički analitičar Agon Maljići smatra da je “zvono za uzbunu” to što Kosovo nije pozvano da učestvuje na Samitu za demokratiju koji SAD organizuju u decembru.On je na Fejsbuku postavio mapu zemalja u Evropi kojima su SAD uputile poziv za učešće na tom skupu, a na kojoj nije označeno Kosovo, i ocenio da je to veoma loš signal za nivo odnosa Kosova i SAD.

Nenad Radosavljević – komentar: Koliko ja primećujem na mapi, nisu pozvani ni Srbi ni Mađari ni Turci ni Bosanci ni Belorusi ni Rusi itd. Meni je sve jasno. Samit za demokratiju je kozmetika i foliranje ali se preko njega disciplinuju pojedini najgori tako što ih niko ne pozove. Mi po osnovu ove mape pozvanih možemo slobodno da formiramo klub Autoritarnih režima, pa da onda mi njih ne pozovemo, a da oni zbog toga, tamo ti Amerikanci vide svog Boga. Baš smešno.

02--- Diplomata Zoran Milivojević smatra da deo međunarodne zajednice koji podržava Prištinu mora da pređe sa reči na dela i da ubedi Aljbina Kurtija da omogući formiranje Zajednice srpskih opština, ili da Briselski sporazum sprovedu na drugi način.

 Nenad Radosavljević – komentar: Ovaj Zoran tačno zna šta su interesi Brisela i Vašingtona. On zna i da Srbija, ovakva kakva je nikakva, a on je prezentira superiornom , nesalomivom i jačom nego ikada u istoriji (prati predsednika) neće odustati od toga da nama slomi vrat a sebi obezbedi još četiri godine uživanja u pljački i bogaćenju. Zorane, otići ćeš u penziju, kad tad, i neće te niko zvati da budeš važan na nacionalnim frekvencijama jer je tvoje biološko ispadanje iz dešavanja neminovnost. Šta ćeš reći sebi kada te budu ismejavali zbog onog što si radio oni sa druge strane šahovske table na klupi u parku? Kako ćeš svoju decu i unuke ubediti da si bio kul tip a ne poltron, koristoljubac i đubre, kao što jesi.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

 

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165