REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 22.10.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Nenad Radosavljević – komentar: Vozio ja prošle nedelje autoputem “Miloš Veliki” i brojim vozila iz suprotnog pravca. To sam učinio tri puta u dužini od po 10 kilometara. Prosečno je pored mene prolazilo po 65 vozila. Informisao sam se i autoput je ekonomski isplativ ako u 2 do 3 sekunde prođe bar po jedno vozilo. Kada se to matematički proračuna da bi ovaj autoput bio isplativ pored mene je trebalo da prođe 120 vozila ako uzmemo za osnovu mere jedno vozilo za 3 sekunde odnosno 180 prebrojanih ako za osnovu uzmemo jedno vozilo za 2 sekunde. Dakle autoput “Miloš Veliki” nije isplativ i služi isključivo kao kozmetika vlastodršca za obmanu neukog naroda. Za samopromociju nema ničeg boljeg jer je najvidljivije a to što se ne isplati nikoga nije briga. Mnogo veće i važnije probleme treba u ovoj zemlji rešavati a ulagati u infrastrukturu treba ali taman onoliko koliko je potrebno a ne preterivati zarad glasova i opstanka na vlasti kao ovaj. Slično kao “Miloš Veliki” su i mnogi drugi putevi i pruge a on se zadužuje nemilice. Koliko samo on zna. A mi ćemo da saznamo kad “zbriše”.                 

02--- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se sutra uveče u Beogradu sastati sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, i najavio da će u nedeljama pred nama razgovarati i sa Bakirom Izetbegovićem kao bošnjačkim liderom.

Nenad Radosavljević – komentar: Koliko li košta Bakir po sistemu “ispod ruke” da bi pristao da ovog nezasitog AV-a Srbima promoviše u lidera celog regiona Balkana i šire a sebe u odbranu zbog toga pred Bošnjacima uspeo da prikaže kao mirotvorca i lidera dobre volje koji sa svima razgovara.

03--- Pripremno ročište u slučaju Jovanjica 2 ponovo je odloženo jer jedan od okrivljenih ima kovid infekciju, potvrdio je kratko za N1 advokat jednog od okrivljenih Jugoslav Tintor.Naredni termin koji je sud odredio za ovo ročište je 1. decembar.Danas se u sudu ponovo pojavio i sam Koluvija, koji je u sud ušao mnogo ranije u odnosu na advokate i u sud je ušao sam.

Nenad Radosavljević – komentar: Pa nema razloga da se plaši. Odležao je 2 godine i to “čak 2” kako kaže predsednik Srbije a za ništa kako isto kaže predsednik jer se radi samo o nekoj “tonici” marihuane a koja je kao droga u nekim zemljama legalizovana i to čak i u Nemačkoj kako isto kaže on… A nije istina.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165