REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 11.10.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Portparol kosovskog Ministarstva zdravlja Faik Hoti najavio je da će 140.000 doza ove vakcine protiv sezonskog gripa na Kosovu stići krajem ovog meseca, prenosi Reporteri. Prema rečima Hotija, međunarodne zdravstvene institucije koje daju stručne preporuke sugerišu da nema problema za ljude koji su primili vakcinu protiv koronavirusa da prime vakcinu i protiv sezonskog gripa.

Nenad Radosavljević – komentar: Pomislih, kada sam počeo da čitam ovu vest, da su međunarodne zdravstvene institucije objasnile da jedne vakcine eliminišu potrebu za primanjem onih drugih ali sam se prevario. Naivno od mene jer i jedne i druge se dobro naplaćuju a oni što ih proizvode duplo zarađuju. Pa nisu blesavi da prave da jedna vakcina bije dva virusa.

02--- Rektor Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici Zdravko Vitošević u razgovoru za Kosovo onlajn istakao je da u novoj školskoj godini očekuje mnogo novina na ovom univerzitetu uz velike ambicije i želju da će se tokom narednog perioda podići kvalitet obrazovanja i da će ova institucija ostati stožer znanja i ostanka mladih na ovim prostorima.

Nenad Radosavljević – komentar: Kakav optimizam, pa tu neke novine, pa napredak pa želje i ambicije, pa stav da je univerzitet stožer znanja i opstanka mladih pa truć, truć pa tra la la… Zdravko, prosvetni sistem Srba na Kosovu je srušen. Diplome se kupuju (i po dve tri) za pare ili se dele moralno politički podobnim članovima Srpske liste, njihovim rođacima i prijateljima. Za 10 godina ove vlasti ste sve uništili. Doktori nauka koje ste iz vaših redova izmislili i podelili im titule iako neznalice sada “školuju” mlade već treću generaciju. A takvi onda idu i u zdravstveni sistem, koji se još uvek dobro drži, ali koji će na ovaj način nove generacije neznalica takođe srušiti. Kakav stožer kakvi bakrači, ni “kamen na kamenu” od nas neće ostati ako još koje vreme na vlasti opstanete.

03--- Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da će isplata 30 evra novčane pomoći, u cilju suzbijanja negativnih efekata epidemije koronavirusa, početi 1. novembra svim punoletnim građanima Srbije koji su se za tu pomoć prijavili u aprilu, prenosi Tanjug.Mali je za TV Hepi istakao da će, osim ove pomoći, građanima u decembru mesecu, u okviru trećeg paketa pomoći, biti isplaćeno još 20 evra finansijske pomoći.

Nenad Radosavljević – komentar: Ni luk jeo ni luk mirisao… Ništa Pandora papiri, ništa ofšor kompanije… Plagirao doktorat, enormno se obogatio sa pozicije državnog službenika i funkcionera, kupuje nekretnine po svetu, ekspert za ukrivanje tragova državnih para koje on i mnogi drugi otuđuju od naroda, on mrtav hladan kupuje narodne glasove narodnim parama. Strašno!!!

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165