REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 31.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01---  Borba sa delta sojem virusa korona surova i očekujemo da u narednim nedeljama pokaže svu svoju snagu, izjavio dr Ðerlek.

Nenad Radosavljević – komentar: Kada bi bilo ko, ali baš bilo ko, logičar, lekar, normalan i stabilan čovek ili bar pošten čovek imao priliku da ovom priučenom lekaru Đerleku kaže u direktnoj polemici bar jednu reč, taj nabrzinu postavljeni sekretar bi bio poražen. S obzirom da takvo šta, u ovoj propaloj zemlji, neće da se desi, zbog diktature i medijskog mraka, on će kao “fini” nadalje varati naivan i neuki narod iako iza njegovih izjava ne stoji ništa. Ni lekarska etika ni moral. Jer on je samo prosto “vojnik režima” koji ga preterano dobro plaća.

02---  Koronavirus zasad nije potvrđen u svega šest od ukupno 193 države.

Nenad Radosavljević – komentar: Baš bih voleo da znam koje su to zemlje. Da idem tamo da živim. Ovu budalaštinu u tih 187 država ne prihvatam jer je sve to zajedno prevara. Bolesni ljudi upravljaju sistemom sveta. Hitler je malo dete za njih. Kada Bil Gejts završi a mora, mada mu se to ne sviđa planeti će svanuti. Nadam se samo da će otići uskoro a to znači pre mene, pa da se obradujem kao nikada do sada.

03--- Eskobar može da igra važnu ulogu u održavanju i unapređenju bilateralnih odnosa Kosova i SAD.Što se tiče Palmera, Sadiku smatra da je on pokušao da podrži pregovore između Kosova i Srbije, do momenta kada je Ričard Grenel imenovan za specijalnog izaslanika američkog predsednika Donalda Trampa, kada je Palmerova uloga završena, a Grenelova postala mnogo istaknutija.

Nenad Radosavljević – komentar: Kao što sam i tada kada je postavljen mislio, i pisao, to je bio samo pozer i ništa više. Uklapao se u sve šeme i dilove kao i u podelu honorara od Vučića, kezio se medijima zubima koje je malo pre toga postavio i to je to. Ništa više od toga nije pružio i ništa nisam ni očekivao. Svakog dana su ga reklamirali na medijima sa nacionalnim frekvencijama, zaduženi od AV-a da to rade. Gde su sada i sećaju li se šta su sa oduševljenjem pričali. Analitičari sa PINK-a prvo da idu u zatvor. Na čelu sa gazdom, mislim PINK-a. Ovaj glavni se ne računa jer on ide pre svih.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165