REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 28.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 LEPOSAVIĆ - 01--- Ako ne bude poništena presuda Ivanu Teodosijeviću jasno je da Briselski sporazum, odlukom Albanaca, više ne postoji, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Tanjug.

Nenad Radosavljević – komentar: Postoji, postoji i te kako postoji. Integrisani smo u izborni sistem, integrisani smo u sistem lokalne uprave i samouprave, bezbednosne službe i policija, pravosudni sistem, integrisani prelazi, pozivni broj… To se više ne vraća a tvojih je ruku delo. Tvoja mu verbalna ocena da više ne postoji ništa ne znači jer on zahvaljujući tebi živi a za “puj pike ne važi” je kasno.

02--- Vučić je dodao da je cilj sve učestalijih napada na njega i članove njegove porodice slabljenje Srbije, ali je poručio da se Srbija neće vraćati u prošlost.

Nenad Radosavljević – komentar: Jednako su primitivni vulgarni povremeni napadi na nedužni deo njegove porodice koliko i njegov pokušaj sudbinskog povezivanja i uzdizanja te porodice, jednako kao srpske kraljevske, bez koje ni Srbije neće biti.

03--- Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan doputovao je danas u prvu zvaničnu posetu Crnoj Gori, prenosi Tanjug. Turskog predsednika na Cetinju će uz najveće državne počasti dočekati predsednik Crne Gore Milo Ðukanović.Erdogan boravi u prvoj zvaničnoj poseti Crnoj Gori na poziv Ðukanovića, saopšteno je iz kabineta crnogorskog predsednika.

Nenad Radosavljević – komentar: Milo je predsednik Crne Gore koja je mala a Erdogan Turske koja je velika. Ostalo je sve isto i kod jednog i kod drugog. Vladali bi dok su živi… Bolesni pokvarenjaci.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

nedelja, 18 april 2021 13:24