REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 21.04.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je danas da "ima razloga" da prihvati funkciju premijera Kosova. 

Nenad Radosavljević – komentar: I sigurno je da ih ima nekoliko. Ja znam dva. Prvi je što voli vlast a drugi jer nema nameru da neko drugi, ne daj Bože, procesuira kriminal i korupciju prethodnih vlada, pogotovu jer je jedna od tih bila njegova.

02… Milorad Duković (42) iz sela Bošnjane kod Rače, koji je čuvao ovce u blizini svoje kuće u vreme policijskog časa, kažnjen sa 50.000 dinara. Kako je navedeno u odluci Prekršajnog suda u Kragujevcu, Dukovića su službenici Policijske stanice u Rači zatekli 17.aprila oko 18 časova u ataru neposredno pored seoskog groblja, odnosno na oko 400 metara van njegovog porodičnog domaćinstva. 

Nenad Radosavljević – komentar: Ne znam koliko ovaca je čuvao, i kako stoji procentualno, ali ako mu za jedno kršenje policijskog časa, na 400 metara od kuće, država pojede tri ovce ( tržišna cena 300 rsd/kg ) onda može da pojede i solidno stado za petnaestak dana. To se ne zove pravna nego alava i nezasita država.

03… U Sloveniji je registrovano samo pet novoinficiranih koronavirusom. Nema sumnje da Slovenija dobro kontroliše korona-krizu, ocene su iz Ljubljane. Političari su ponosni i ne štede pohvale i zahvalnost za građane. Sa druge strane, u istraživanju javnog mnjenja poverenje u političare i nije neko, ali u zdravstveni sistem i lekare jeste. Možda na maksimumu otkad se meri.

Nenad Radosavljević – komentar: To je realno i moguće kada se zdravstveni sistem ne stavi u službu politike i kada se na ključne pozicije u zdravstvu imenuju po stručnost a ne po političkoj pripadnosti ili moralno političkoj podobnosti, što je naš slučaj.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

baner_2_izbori_720.jpg

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

utorak, 13 april 2021 12:43