REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 25.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Srpske sudije koje rade u sudovima na severu Kosova danas su bile u bojkotu, a razlog je potvrda presude kojom je poslanik Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora, preneli su izvori Indeks onlajna.Isti izvori prenose da srpske sudije tvrde da je prekršen Briselski sporazum između Kosova i Srbije koji predviđa da u predmetima protiv srpskih građana moraju da budu prisutna dva srpska i jedan albanski sudija. Kako se dodaje, niko od srpskih sudija koji rade u severnim opštinama nije dao ostavku.

Nenad Radosavljević – komentar: Pošteno govoreći to je “sam pao sam se ubio”. Svi su pomenuti, zajedno sa njim ( beznačajni Todosijević, kao i svi oni ) ušli u dil zarad sebe ne misleći o posledicama i ne razumevajući principe i procedure podaništva kome su skloni. Bez znanja, bez obrazovanja, bez integriteta i autoriteta oni su lak plen za agresivne i samouverene iz Prištine koji sada nisu oni sa kojima su bili u dilu.  E pa momci… i devojke, nosite ga sada sami. I ne očekujte ništa od onih koje pritiscima, ucenama, pretnjama i podmićivanjem uspevate da naterate da na izborima da glasaju za vas. Sada ćete ostati sami.

02--- Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je jutros da je presuda Apelacionog suda u Prištini kojom je predsednik opštine Zvečan i poslanik Srpske liste Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora.Petković je presudu nazvao neprihvatljivom i dodao da predstavlja instrument prištinskih političara da se obračunavaju sa srpskim narodom na Kosovu.

Nenad Radosavljević – komentar: Znam da “Država to sam ja” u Beogradu funkcioniše ali nisam znao da “Narod to smo mi” počeo da se umišlja u njihovim malim mozgovima na Kosovu. Niste vi narod pokondirena gospodo, vi ste otpad koji će istruliti pre nego što ćete narod dokrajčiti.

03--- Epidemijska situacija u Srbiji se pogoršava. Doktor Zoran Bekić kaže da je, ako se gleda iskustvo drugih država i stav struke, pravo vreme da se uvedu kovid propusnice, ako postoji zakonska mogućnost, jer će pomoći u sadašnjoj epidemijskoj situaciji da ne dolazi do daljeg brzog zaražavanja i sa druge strane, biće to jedan od motiva da građani koji su limitirani odu na vakcinaciju zato što će im to olakšati život.

Nenad Radosavljević – komentar: Jednom kada prođe sve a proći će, pored lustracije političara i zabrane obavljanja delatnosti onima koji su u ovom vremenu ludila zloupotrebili ovlašćenja i nacionalne frekvencije za obmanu, zaglupljivanje i zastranjivanje naroda u njihovu korist, potrebno je još nešto. Svim lekarima i političarima u kriznim štabovima i oko njih ograničiti kretanje i hiruški ugraditi maske da ih nose dok su živi.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

 

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165