REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 21.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je tviter u saopštenju, vezanom za etiketiranje medija u Srbiji , jasno sve rekao, dodajuci da su ih denuncirali svetskim mocnicima oni koji bi da uvedu poslusnicki poredak u celom svetu.

Nenad Radosavljević – komentar: Onako isto kao ti koji si uveo poslušnički poredak medijima u Srbiji a pogotovu onim elektronskim sa nacionalnim pokrivanjem, razmišljaju i svetski moćnici samo što su oni svetski i moćniji od tebe. A takvog poltronisanja prema tebi urednika, novinara i analitičara na tim tvojim medijima nema nigde u svetu. Dakle Tviter nije ništa pogrešio i saopštio je istinu.

02--- Protest nevladinih organizacija i dela opozicionih stranaka zbog urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vracaru održan je i danas, šestu nedelju zaredom. Okupljeni ispred zgrade opštine Vracar i danas su tražili smenu zamenika gradonacelnika Gorana Vesica i privodenje odgovornih. generalni sekretar Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov je dodao, postoji osnovana sumnja da je zgrada namerno srušena, a da „Vesiceva gradevinska inspekcija nije obavila svoj posao“. Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesic izjavio je ranije da grad „ni na koji nacin“ nije odgovoran za urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vracaru.

Nenad Radosavljević – komentar: Kada se beskarakterna specifična “fela” dograbi ličnog interesa ona se začepa i ne pušta. Pre ćeš im ruke otkinuti nego da ispuste plen i poziciju. Ceo Beograd u prah da se pretvori on sa pozicije sišao ne bi.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165