REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 17.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Branimir Stojanović je jučerašnjom izjavom i napadom na sudiju Radomira Labana učinio nešto što je bez presedana u životu Srba na Kosovu, u pokušaju da se podeli srpski narod doveo je u opasnost Labana i njegovu porodicu, upozorio je danas u obraćanju medijima u Gračanici Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Nenad Radosavljević – komentar: Niti je Radomir Laban sudija a pogotovu ne od integriteta, niti je Branimir Stojanović neko ko zaslužuje da se pred kraj SNS-a izvuče bez lustracije, niti je Goran Rakić neko ko ne treba da završi kvazi-karijeru bez oduzimanja diplome i doktorata koje je ćapio za vreme vlasti Srpske liste. Sve je to isto društvo i ista fela najgorih među nama i sa svima upravlja onaj koji će na kraju da pobegne kao onaj iz Avganistana a sve njih da ostavi na milost i nemilost narodu. Uživaću u toj narodnoj nemilosti po njih.

02--- Vlada prištinskih institucija odobrila je zahtev ministarstva unutrašnjih poslova za pružanje privremene i neposredne zaštite osobama u opasnosti od unutrašnjeg sukoba u Avganistanu, piše Gazeta ekspres.Kako je navedeno, te osobe će, radi bezbednosti, u slučaju potrebe, proveravati relevantne bezbednosne institucije.

Nenad Radosavljević – komentar: Dobro bi bilo da relevantne bezbednosne institucije, ako ih ima, uzgred isproveravaju osobe iz našeg okruženja, kojih je mnogo, opasne po bezbednost na Kosovu.

03--- Od danas počinje vakcinacija trećom dozom vakcine za građane koji su drugu dozu primili pre šest meseci. Građani ne treba da dolaze na svoju ruku, da bi primili treću dozu potrebno je da dobiju imejl ili SMS poruku, putem kojih će dobiće svoj termin i mesto gde primaju treću dozu.

Nenad Radosavljević – komentar: Jedina dobra vest danas. Iživljavanje moćnika farmaceutske mafije jenjava. Na četvrtu i petu dozu će već da ih šutiraju. Upozoravali, objašnjavali, obećavali, podplaćivali, pretili a sada cvile. Završni udarac mora biti dizanje naroda i uništavanje političkih sistema u državama koje su sistem  narod-zamorče prihvatili.

04--- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Užice, gde je obišao novu Sportsku halu Krčagovo, posle čega je obišao i Zdravstveni centar u tom gradu. Predsednik Vučić, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao je da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

Nenad Radosavljević – komentar: Nećeš ti momče biti još jedan Tramp u svetu. Ti ćeš biti još jedan Amin, Hitler, Staljin ili Čaušesku u svetu. Tako će te narod pamtiti. Mada za  to tebe boli uvo. Mećavnik si danas u tom svetlu zadnji put video. A i taj tvoj “profesor” bi trebao da bude bar malo normalniji jer možeš da budeš u svom poslu najbolji ali da konačno ipak budeš budala i ulizica.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji