REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 12.08.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Prošlo je više od 140 dana od izglasavanja vlade Kurti 2, ali kosovski premijer, Aljbin Kurti, još uvek nije obavio posao imenovanja zamenika ministara. Gazeta Sinjali saznaje da je Kurti sinoć imenovao tri nova zamenika ministra u Ministarstvu industrije, preduzetništva i trgovine.Tihomir Dimić imenovan je za zamenika ministra u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, dok je Ksenija Božović imenovana za zamenicu ministra u Ministarstvu ekonomije.

Nenad Radosavljević – komentar: Bilo bi veoma važno za sve one koje na političke pozicije postavlja Srpska lista kada bi shvatili da na tim pozicijama nisu zato što su pametni već zato što su slepo poslušni i bespogovorno odani. A to nije vrlina.

02--- Univerzitetski profesor Miljazim Krasnići izjavio je za Kosovo onlajn da je krajnje vreme da Srbija prihvati realnost i donese racionalnu odluku u vezi s Kosovom.On ukazuje da bi normalizacijom odnosa sa Prištinom, Srbija rešila pitanje članstva u Evropskoj uniji i ostvarila druge strateške ciljeve kojima teži.Krasnići smatra da onemogućavanje Kosova da se afirmiše na međunarodnoj sceni nije u interesu Srbije.Istovremeno, navodi da Srbija mora uložiti više napora na normalizaciji odnosa, čime bi se definisao i položaj srpske zajednice na Kosovu. 

Nenad Radosavljević – komentar: Ovaj Kosovo Online i pali i gasi, i četnici i partizani, i patriota i izdajnik. Zato ga je režim iz Beograda i napravio, zbog više namena.

03--- Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je da je u Srbiji sada dominantan delta soj, dok lambda soj nije još uvek na vidiku, ali u pozorava da treba biti na oprezu."Da budem potpuno jasan, odlazak na bilo koji masovni događaj je rizik", rekao je Kon.

 Nenad Radosavljević – komentar: Osim na svaki onaj događaj koji organizuje SNS za Vučića. E ti su bezbedni. Mogao je i to da kaže, šta se krije, jer kad god takve događaje ne pomene a dese se on ih direktno podržava i pravi se blesav. Pa svi znaju da je vojnik režima. I još nekih režima…

04--- Transakcija kojom je Atinska berza postala vlasnik dela kapitala Beogradske berze je faktički novo rođenje naše berze, izjavio je danas Tanjugu direktor Beogradske berze Siniša Krneta.

Nenad Radosavljević – komentar: Odakle li izviru ovi Brnabići, Mali, Krnete,…?

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

ponedeljak, 03 avgust 2020 14:23