REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 04.05.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Kosovo mora da bira između dve opcije, da prihvati udruživanje opština sa srpskom većinom ili razmenu teritorija kao kompromis da bi postiglo konačni sporazum sa Srbijom, tako tvrde kosovski poznavaci prilka. Samit u okviru dijaloga Kosova i Srbije mogao bi da se održi u junu, ovo je kako prenosi Radio Kosovo, dogovorio premijer Aljbin Kurti sa visokim predstavnikom Evropske unije Žozepom Boreljom rekao je profesor Afrim Hoti.
Nenad Radosavljević – komentar: Baš se mnogi trude da problem prelome preko kolena i postanu zvezde, pobednici, pametnjakovići… U idealnom slučaju, koji takvi žele, to samo “krcne” i sve ide dalje kao da ništa nije bilo. A to obično ne ide tako. Ali se njih to, šta će biti, uglavnom ne tiče sve dok se takvo eksperimentisanje njima ne obije o glavu. A hoće sigurno.
02… Epidemiloška situacija je poslednjih nedelja povoljnija zahvaljujući vakcinaciji, izjavila je danas ministarka i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.
Nenad Radosavljević – komentar: Istina je da je ponešto bolje poslednjih mesec dana. Ako ništa drugo ono bar ona, koja je umislila da je važna, čak narodu neophodna, ne pozira baš svaki dan na svim elektronskim medijima kao pre.
03… Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i sa jednim džointom.
Nenad Radosavljević – komentar: Tako je. Biće proizvođena i puštana u promet uz podršku vlasti, kao i do sada, sa nekih drugih Jovanjica.
04… Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović kaže da treba da vodimo računa o svakom građaninu i pomognemo starijim ljudima koji nemaju penziju, ali da se ta pomoć ne može zvati penzijom.
Nenad Radosavljević – komentar: Baš se pitam da li je nekome jasno kojim sistemom ovi sindikalci biraju sami sebe širom Srbije i ostaju na svim nivoima sindikalnih organizacija na čelnim pozicijama celog svog života. Naravno pri tome uživajući u privilegijama i primanjima, na teret radnika, koja su za zaposlene u Srbiji nedostižna.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165