REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 12.04.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
LEPOSAVIĆ - 01--- Iguman manastira Visoki Dečani, Sava Janjić odgovorio je na optužbe Saveta za zaštitu ljudskih prava i sloboda iz Prištine koji je zatražio istragu protiv njega zbog navodnih “ratnih zločina“.Iguman Sava Janjić je na Tviteru naveo da povodom laži i uvreda na njegov račun u nekim kosovskim medijima može samo da odgovori rečima Gospodnjim. "Blaženi ste kada vas sramote i progone i lažući govore protiv vas svakojake rđave riječi, zbog mene. Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima. (Mt 5:11-12)", napisao je iguman manastira Visoki Dečani.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Ne mogu da shvatim kako neko može da se seti ovakve gluposti i gadosti. Oni kao neki tamo negde sednu i kažu ajd sada mi da smislimo nešto kao provokaciju al da to bude nešto bombasto, da se svi zapanje i da se o tome bar neki dan piše. I eto to vam je to.
 
02--- Epidemiolog Zoran Radovanović rekao je za Nova.rs da je pitanje vremena kada će brazilski soj koronavirusa doći u Srbiju. On je napomenuo da ne postoji konsenzus na nivou svetskih stručnjaka o tome kakva je jačina ovog soja, ali da najverovatnije on prouzrokuje brže zapaljenje pluća i težu kliničku sliku pacijenata. Radovanović je za Nova. rekao da je mi u stvari i ne znamo da li je ovaj soj stigao ili ne.Epidemiolog kaže da je sa brazilskim sojem problem što je on uspevao da zarazi i ljude koji su prethodno preležali klasični kovid. Radovanović dodaje da još uvek nije utvrđeno kako će od novog soja štititi Sputnjik V ili AstraZeneka (Vaxzevria), ali veruje da će i one štititi.Na pitanje da li postoje razlike između brazilskog i britanskog soja virusa, profesor naglašava da je britanski dosta ubojit.
 
Nenad Radosavljević – komentar: U prevodu on kao ni sve druge njegove kolege o tome svemu pojma nemaju.
 
03--- Grupa građana ponovo je blokirala magistralni put Podgorica - Nikšić. Traže od crnogorske vlade da ispuni ultimatum od tri zahteva.Blokada je trajala do 16 časova, a prolaz je bio omogućen vozilima Hitne pomoći, roditeljima sa decom i bolesnim osobama, prenose Vijesti.Sve je počelo u četvrtak sa protestima u organizaciji Patriotsko-komitskog saveza ispred zgrade vlade u Podgorici, kao i u Nikšiću, Cetinju, Budvi i Tivtu.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Bilo lepo proteklih 30 godina. Oružjem će braniti privilegije koje su svih tih godina imali bahati, drski, tvrdoglavi i pokvareni Milovi drugari i poslušnici. Ali ništa se ne smejte ni vi tj. mi u Srbiji jer je isti soj na vlasti i kod nas. I bez tuđe krvi taj najokrutniji soj neće odustati od vlasti i sopstvenog uživanja na štetu svih nas, kao proteklih 9 godina.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

 

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165