REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 22.01.2021..

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - Nenad Radosavljević – komentar: Lepo je reći živela Srbija a i lako je ako je to samo farsa i poza onoga koji se iza toga krije. Kada to izgovori Aleksandar Vučić onda je to baš to. Nisu vakcine besplatne! Koliko god miliona da ih dobijemo, ne dobijamo ih, niti nam ih on poklanja. Mi ih plaćamo i to debelo. On naše pare daje a pola uzima za sebe i družinu povratno. Mi nevakcinisani i oni prvi sve to plaćamo. U proceduri netenderskoj, ekipa na vlasti dogovara poslove koji su na našu štetu jer vakcine plaćamo više nego drugi a oni koji drže ključeve od naše kase ne žale da daju koliko god ko traži al da im deo vrati. Najviše će od pljačke, jer cene niko ne zna, ostvariti Vučić, porodica i ekipa ali sigurno i oni najkritikovaniji iz kriznog štaba. Ponaosob oni koji su podneli najveću žrtvu i poniženja kao neznalice, prevaranti i bitange koje varaju narod, i u tome bili razotkriveni. Oni su na to bili spremni zbog enormnog profita koji iz vakcina i pandemije ukupno stvaruju. Neka im je Bog dao sve što su i kako su nama poklonili.
Nenad Radosavljević – komentar: Pokušao je Željko Mitrović da obesmisli znanje i obrazovanje, jer ga sam nema, predstavljajući u svojim Rijaliti programima neznalice, bitange i sav ljudski talog kao ideal za decu i omladinu. Nažalost u tome je uspeo. Danas svako dete u Srbiji želi, da kada poraste, bude Kristijan i te neke starlete i šljam. Pokušao je i uspeo, taj bezveznjak, da daiskredituje i nauku u našem društvu, predstavljajući sebe naučnikom, koji uzgred ne zna ništa i običan je šarlatan. To je sve podupro promovisanjem ničega na svom bezvrednom mediju uz podršku REM-a koji ga podržava i ne oduzima mu licencu nacionalnog pokrivanja za zločine koje čini. Od UV zračenja, preko mlaznica za letenje i letećih automobila nije bilo ništa ali je on ubedio izmanipulisane gledaoce Pinka, koji se lepe na turske serije, da je on naučnik. A dečko je glup… Znači da postaneš naučnik ne treba ti ni talenat ni znanje ni škola. Samo reklama na Pink-u. Dovoljno je da laprdaš u medijima koji su tvoji i to je to.
Najviše me iznervirao kada je posle svega izašao i jasno i glasno reklamirao da tekst u pesmama nije važan. Važna je kaže produkcija. Tekst zaboravite. Zato što on to ništa ne razume, zato što su emocije njemu strane, zato što je primitivac i bezosećajni koristoljubac. Stotine godina su prošle a onda dođe on i objasni kako to ne treba. Znači bilo ko može biti važan jer ne treba ti dar već samo pare da svoje lupetanje usnimiš, kao on, i kod njega na Pink-u platiš da promovišeš. Onda je je sebi otvorio vrata kao muzička neznalica i netalenat osim reprodukcije onoga što su drugi smislili i rade. Pravi svake nedelje, uz pomoć vrhunskih muzičara koje plaća, pesme koje ništa ne vrede i koje traju samo dok ih TV Pink besomično emituje dan ili dva. Posle toga te njegove pesme ne postoje. Niko ih se nikada setiti neće i niko ih nikada više čuti neće niti zapamtiti. Majstore, moraš da zaradiš a ne da kupiš. Pesme se ne prave svaki dan. Pesme se rađaju.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji