REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 30.09.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Advokat organizacije Ratnih veterana takozvane OVK Tom Gaši izjavio je da je nakon što je odbio da se pojavi u kancelarijama Euleksa danas dobio mejl od Specijalnog suda, koji je poslat na zahtev tužioca Džeka Smita, a u kome mu je naloženo da ne objavljuje poverljiv materijal kao zastupnik veterana."Naređeno mi je da kao predstavnik organizacije veterana OVK obavestim Kancelariju specijalizovanog tužioca ili Specijalni sud ukoliko organizacija dobije bilo kakve poverljive ili nezvanične informacije, kao i da se ne distribuira nijedan poverljivi dokument", napisao je Gaši na Fejsbuku.

Nenad Radosavljević – komentar: Oni njemu naređuju, odnosno od njega traže, tj. mole ga da ne objavljuje njihove ali njihove poverljive dokumente?! Ludilu nema kraja. Pa zašto ste im, neodgovorni ljudi, vaše ali vaše dokumente davali?

02--- Bivši poslanik Skupštine Kosova Miljaim Zeka, rekao je u emisiji Pressing na T7 da se protiv Milorada (prim. red. Milovana) Drecuna vodi istraga zbog curenja dosijea iz Specijalnog suda.Zeka je rekao da je dobio informaciju da su upravo od Drecuna procureli dosijei Specijalnog suda.

Nenad Radosavljević – komentar: Uopšte mi nije jasno otkuda u priči Milovan Drecun! Ali ako jeste, otkuda njemu dosjei i ako ih je imao šta je sa njima hteo da postigne a da to nije na štetu sudskog procesa, zadovoljenja pravde za žrtve i pravde uopšte.

03--- Albanci sa juga centralne Srbije uskoro bi mogli da zatraže formiranje takozvane "Zajednice albanskih opština", koja bi bila pandan Zajednici srpskih opština na Kosovu i Metohiji, a koja je dogovorena pre sedam godina, saznaju "Novosti".Nimalo slučajno, ova ideja se razrađuje baš u momentu kada Beograd insistira da se za briselskim stolom nađe pitanje formiranja ZSO na Kosmetu, a što Priština uporno ignoriše, navodi list.

Nenad Radosavljević – komentar: Naše inicijative se pokreću po 7 godina a njihove za 2 dana. U tome je razlika. Sada ćemo mi da se bavimo sa njihovom, da pljujemo i psujemo, da se žalimo i da kukamo a našu će svi da zaborave.

04--- Odlukom da ministru prosvete, Mladenu Šarčeviću zabrani dolazak na Kosovo i Metohiju Priština je ponovo na najgrublji način prekršila niz sporazuma potpisanih u Briselu, ocenio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Nenad Radosavljević – komentar: Pošteno bi tom liku trebalo zabraniti da uđe i u centralnu Srbiju.

05--- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je zabrana ulaska na Kosovo ministru obrazovanja Mladenu Šarčeviću samo znak slabosti Prištine.

Nenad Radosavljević – komentar: To je danas tako normalno, ali u našem slučaju, da slabi maltretiraju jače.

06--- U domovima zdravlja u Srbiji danas počinje vakcinacija građana protiv sezonskog gripa.Država je ove godine obezbedila više od 500.000 doza, oko 200.000 doza od Instituta Torlak, i oko 344.000 doza od stranih dobavljača.

Nenad Radosavljević – komentar: Samo 1-2 od 12€ po dozi je nikakav tal za resornog ministra i šefa mu. Oni čekaju Korona efekat tala za dozu.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165