REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 30.09.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Šefica kosovske diplomatije Meljiza Haradinaj Stubla kritikovala je srpskog ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića jer je zahvalio angolskom ambasadoru u Beogradu što nije priznao nezavisnost Kosova i na Tviteru napisala da je Dačić tim činom prekršio sporazum postignut u Vašingtonu 4. septembra.
Nenad Radosavljević – komentar: Nije joj jasno da ono glavno, kome je šta trebalo, već je svako odradio. Onaj ponovo ispobeđivao kao niko i nikada u istoriji, onaj drugi ubedio glasače da baš on zaslužuje Nobelovu nagradu, oni priznali one a ovi će ove posle i to ti je to. Teraj dalje.
02… Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na svečanosti povodom otvaranja osnovne škole "Boško Đuričić" u Vinorači kod Jagodine da je "ulaganje u obrazovanje od najranije životne dobi deteta jeste siguran zalog za budućnost". Kako je prenelo Ministarstvo spoljnih poslova, Dačić je rekao da je Srbija "sučena sa problemom opadanja prirodnog priraštaja, odliva mozgova i konstantnog smanjivanja broja stanovnika".
Nenad Radosavljević – komentar: Po prvom delu izjave ovaj će u novoj vladi biti Šarčević a po drugom, ako onaj glavni čuje, niko i ništa.
03… Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na podršci i saradnji na uvećanju ekonomskog rasta Srbije predvođenog privatnim sektorom.
Nenad Radosavljević – komentar: Nekoliko puta čitam ovo i nije mi jasno. A ako je navedeno i tačno onda tek tada nije jasno. Direktor Amerikanac zahvaljuje Srpskohrvatskom dvojcu za uvećanje našeg ekonomskog rasta. Ludo burazere!!!

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji