REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 26.09.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Kosovska vlada ukinula je sinoć svoju prethodnu odluku od 28. jula, kojom je, između ostalog, uveden noćni policijski sat za 13 opština na Kosovu, ali i produžen policijski sat za četiri opštine na Severu koji je na snazi bio od 8. jula. Ugostiteljski objekti će prema novoj odluci kosovske vlade raditi sat vremena duže. Od sada je rad ugostiteljskih objekata zabranjen od 23:30 do 05:00 na celoj teritoriji Kosova. Ovi objekti će, kako se dalje precizira, raditi na osnovu procena koje su dale opštinske vlasti, uz poštovanje mera zaštite od kovid-19. Novom odlukom je ujedno dozvoljeno građanima da učestvuj u verskim ceremonijama i aktivnostima, u verskim objektima i izvan njih, ali uz poštovanje Priručnika za zaštitu širenja kovid-19.
Nenad Radosavljević – komentar: Dakle , lepo pođeš na liturgiju, svratiš na namaz, odeš na molitvu, pročitaš uzgred Bibliju, Kuran i Novi zavet… i boli te uvo.
02... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna za razgovore sa Prištinom, za teška rešenja, ali i dodao da je za „tango potrebno dvoje“.
Nenad Radosavljević – komentar: Siguran sam da on taj tango neće igrati. Pre svega zato što ga ne zna a i zato što će ako ne bude imao konopac oko vrata onda će bar imati nanogicu dok ne vrati sve što je ukrao.
03… Specijalni predstavnik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel retvitovao je tekst objavljen na sajtu Američkog centra za pravdu i zakon ( ACLJ ) o predlogu da se jezero Gazivode između Kosova i Srbije nazove ''Jezero Tramp'', podsećajući da je to rešenje za ime jezera oko kojeg su se sporile dve strane. On je u četvrtak na društvenim mrežama objavio fotografije jezera Gazivode na kojima se vidi natpis "Jezero Tramp" (Lake Trump). Grenel je u storiju na Instagram nalogu objavio dve fotografije ne krijući oduševljenje zbog poteza Srba sa severa Kosova. On je fotografiju jezera Gazivode s natpisom "Jezero Tramp" objavio i na Tviteru, uz poruku da su se obe strane "složile oko novog imena".
Nenad Radosavljević – komentar: Garant da je ovo smislio onaj Mitrović ili onaj Vučićević, oni pokvareni i neobrazovani ljudi. Normalnom čoveku to ne bi moglo pasti na pamet.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165