KP: UKLANJANJE EKSPLOZIVNE NAPRAVE, TUČE, ILEGALNA SEČA ŠUME

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

SEVRNA MITROVICA - U Severnoj Mitrovici noćas je zabeležen samo jedan slučaj za policijsku hroniku i to privođenje u ulici Lola Ribar nešto pre ponoći usled nepridržavanja mera o ograničenom kretanju, dok je u Južnoj Mitrovici, to jest u Vučitrnu, privedeno dvoje za napad na policajca kojem je ukazana medicinska pomoć. Njima je ujedno određeno i 48-časovno zadržavanje.

U Uroševcu su juče popodne jedinice za deminiranje američkog KFOR-a i KBS uklonile eksplozivu napravu, odnosno izvele kontrolisanu eksploziju. Prethodno je jedan muškarac sa Kosova policiji prijavio da je pronašao sumnjivu eksplozivnu napravu. Mesto je obezbeđeno i nije bilo drugog incidenta.

U Kamenici je kasno sinoć uhapšen muškarac koji je upravljao traktorom natovarenim stokom, a za šta nije imao potpunu transportnu dokumentaciju.

Stoka i traktor su zaplenjeni.

U Istoku je nešto ranije sinoć uhapšen muškarac koji je takođe upravljao traktorom sa prikolicom na kojoj su bila natovarena drva u zapremini od skoro 6 kubni metara, a za koja je utvrđeno da se radi o ilegalnoj seči šume.

Zaplenjeni su i traktor i drva, a muškarcu je određen pritvor.

Policijska patrola je juče kod prelaza Vrmica privela i albanskog državljanina za kojeg navode da je ilegalno prešao granicu iz Albanije na Kosovo.

U prištinskom regionu koji uključuje Obilić i Podujevo su registrovane tri tuče sa upotrebom, odnosno pretnjom vatrenim oružjem i u svima je učestvovalo više lica, uz četvrti incident porodičnog nasilja supruga nad suprugom. U tri ovakva slučaja za više lica određeno je 48-časovno zadržavanje. U istom regionu bilo je i krađa, motocikla i registrovanog pištolja, kao i još jedno privođenje za nezakonito kockanje.

Retko za policijske izveštaje u Peći i Đakovici, u protekla 24 časa nisu registrovani incidenti, uključujući i one u vezi sa nepoštovanjem mera restrikcije kretanja inzabrane rada ugostiteljskih objekata, dok je u Gnjilanu priveden pa pušten vlasnik bara, upravo zbog zabrane rada ugostiteljskih objekata.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165