POLICIJA NA PROSLAVAMA ODUZIMALA GASNE PIŠTOLJE

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Uprkos merama Vlade o zabrani javnih okupljanja – zabava i svadbi, Kosovska policija je tokom vikenda registrovala oduzimanje gasnih pištolja i drugog oružja – upravo na proslavama.

Sinoć je jedan muškarac priveden u policijsku stanicu u Prištini, nakon što je na porodičnoj zabavi ispalio iz gasnog pištolja. Dvocevka je oduzeta. Samo nepunih pola sata kasnije u Prištini je uhapšen, pa pušten, još jedan muškarac koji je na porodičnoj proslavi pucao iz pištolja. Gasni pištolji, 66 metaka i 4 metka za lovačku pušku su oduzeti tada.

Petnaestak minuta posle ponoći u Bresju kod Kosova Polja takođe je uhapšen, pa pušten muškarac kod kojeg je nakon pretresa, pronađen i oduzet gasni pištolj sa 73 metaka.

Gasni pištolj je zaplenjen i na proslavi u Suvoj Reci juče ujutru, kao i na drugoj proslavi u Vučitrnu, u selu Štitarić. U potonjem slučaju je muškarac koji je pucao priveden, pa pušten.

U Južnoj Mitrovici se slavilo sa raskošnijim naoružanjem. Tako je posle pucnjave, Kosovska policija zaplenila lovačku pušku i pištolj sa 55 metaka, ali i 22 čaure. Muškarac koji je pucao na zabavi u Južnoj Mitrovici je priveden pa pušten.

I u Mališevu je uhapšen i zatim pušten muškarac uhapšen nakon što je pucao iz pištolja na porodičnoj proslavi. Pištolj je oduzet.

Konačno, još jedno privođenje, pa takođe puštanje dogodilo se u Uroševcu pet minuta posle ponoći još u subotu. Njemu je prilikom pretresa pronađen i potom oduzet pištolj sa pet metaka.

Svi ovi incidenti idu u redovan sudski postupak, a policija nije dala detalje kakav je bio epilog zabava koje su zabranjene.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

baner_2_izbori_720.jpg

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji