POLICIJSKA HRONIKA: PUCNJAVA, KRIJUMČARENJE, ORUŽJE...

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

S. MITROVICA - Više incidenata zabeleženo je tokom vikenda – pokušaj pljačke, napadi na policajce, upotreba vatrenog oružja, pad radnika sa visine od četiri metra, teška saobraćajna nesreća, krijumčarenje stoke i drva..
Lopov je sinoć u Prištini pokušao da opljačka žensku osobu nakon što se vraćala ka stanu posle kupovine leka, otimajući joj tašnu i telefon. Nakon što se žena opirala i glasno dozivala pomoć, napadač je pobegao, a policajci su uspeli da ga uhvate u blizini zgrade „Ibar Lepenac“.
On je potom identifikovan i pritvoren. Radi se o stranom državljaninu, kako je navela Kosovska policija, koji je rođen 1994.
U Suvom dolu u Mitrovici, razbijen je prozor od automobila i izbušene tri gume na njemu. Uništavanje vozila dogodilo se juče oko podneva kada je vozač parkirao svoj auto ispred jedne prodavnice, da bi po povratku zatekao razbijen prozor i izbušene gume.
Sinoć je u Balabanu privedeno dvoje ljudi nakon što je u njihovoj kući došlo do pucnjave.
U kući, u kojoj se čula glasna muzika, policija je zatekla desetoro ljudi, oduzevši tri komada vatrenog oružja, metke za gasni pištolj i lovačku pušku.
Privedena lica potvrdila su da je oružje u njihovom vlasništvu. Nakon saslušanja, pušteni su prema nalogu tužioca.
Juče je uhapšen i jedan muškarac nakon što je u Kosovom Polju pretio policajcima na dužnosti. I on je pušten posle saslušanja.
Na policajca je nasrnuo u istom danu još jedan muškarac u Đakovici, tokom intervencije policije u stanu samog napadača, koji je potom i priveden.
A dan ranije, u Suvoj Reci, tri muškarca su povređena, nakon što su ih, kako se sumnja, napala sedmorica, te da je jedan od napadača koristio vatreno oružje, ispalivši hitac u vazduh. Na licu mesta pronađena je čaura.
Petoro u vezi sa ovim napadom je uhapšeno, a od jednog od njih oduzet je pištolj, sa municijom. Jedan od osumnjičenih je u pritvoru dok su ostala četvorica puštena.
Povređene osobe su puštene na kućno lečenje nakon što im je ukazana medicinska pomoć u Suvoj Reci.
U istom mestu desila se još jedna nesreća kada je radnik, oko podneva juče, pao sa visine od četiri metara. Prebačen je u regionalnu bolnicu, a na mesto nesreće, pored policije, izašli su i inspektori rada.
Nema detalja o prirodi povreda i stanju nesrećnog radnika.
Takođe, dogodila se i saobraćajna nesreća juče kasno popodne u Šupkovcu. Nesreću u kojoj je stradao pešak, izazvao je, prema policijskom izveštaju, srpski državljanin koji je upravljao transportnim vozilom. Povređeno lice prebačeno je u bolnicu u Južnoj Mitrovici, a potom u teškom stanju i u Klinički centar u Prištini.
Vozač kamiona se posle nesreće nije zaustavio, ali ga je policija u Leposaviću uhapsila potom. On je priveden.
Još jedna saobraćajna nesreća dogodila se u Prizrenu i jedna osoba je takođe povređena.
Takođe, pogranične jedinice Kosovske policije sinoć su registrovale dva slučaja nezakonitog prevoza drva u oblasti Podujeva i stoke u Kamenici.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

baner_2_izbori_720.jpg

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

petak, 25 septembar 2020 16:01
četvrtak, 12 novembar 2020 15:22