KP: UHAPŠENA DVOJICA MUŠKARACA, ZAPLENJENO 23 KG NARKOTIKA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Regionalna jedinica Uprave za istragu trgovine narkoticima pri Kosovskoj policiji, nakon jednomesečne istrage sprovela je policijsku akciju sinoć u Prištini i uhapsila dvojicu muškaraca sa Kosova G.S. (1989.) i M.S (1983.) koji se sumnjiče da su umešani u krivična dela „Neovlašćena kupovina, posedovanje, stavljanje u promet i prodaja opojnih droga, psihotropnih i analognih supstanci i neovlašćeno posedovanje oružja i municije“, saopštili su iz Kosovske policije.

Tokom ove policijske akcije, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem, izvršen je pretres na dve lokacije gde su osumnjičeni boravili, gde su pronađene količine različitih vrsta narkotika, koje su zaplenjeni kao materijalni dokazi.

Na mestu prebivališta osumnjičenog G. S. pronađeno je i oduzeto 13 pakovanja različitih oblika i veličina za koje se sumnja da poseduju narkotičku supstancu vrste marihuana, tešku 1,185,8 grama (1 kg i 185,8 grama), jedno pakovanje sa prahom za koji se sumnja da je narkotička supstanca kokain težine 12,8 grama, gotovina u iznosu od 1685 eura, jedna digitalna vaga, 1 telefon Ajfon 7 plus i vozilo BMW X5 za koje se sumnja da je nezakonito pribavljeno.

Na mestu prebivališta drugog osumnjičenog M.S. pronađeno je i oduzeto 58 pakovanja različitih oblika i veličina za koje se sumnja da je narkotička supstanca marihuana težine 21.910 grama (21 kg i 910 grama), jedno pakovanje semenki kanabisa težine 2,2 grama, tri metka, dva mobilna telefona i nekoliko kesa koje se koriste za upotrebu narkotika.

Osumnjičeni su saslušani u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, a nakon saslušanja po odluci tužioca poslati su u pritvor.

 

Izvor: Kossev

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji