POKRET SLOBODNA SRBIJA: DIREKTOR TELEKOMA ZA FINANSIJE ZADUŽIO SNS DIPLOMAMA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

BEOGRAD - Pokret Slobodna Srbija (PSS) pozvao je izvršnog direktora za finansije kompanije Telekom Srbija Milenka Dželetovića da se napokon oglasi povodom afera vezanih za tu kompaniju i da kaže nešto o njenom finansijskom stanju. U saopštenju Pokreta napominje se da je on dužan da to učini, ali da umesto toga "mudro ćuti" i ne oglašava se, uprkos tome što je finansijsko poslovanje u njegovoj nadležnosti.

"Da li je prof. dr Dželetović siguran u svoju fotelju zbog toga što je zadužio skoro ceo SNS diplomama, ostaje da vidimo u narednom periodu", saopštili su iz PSS-a.

Oni su naveli da su istraživanjem afere u Telekomu, došli su i do "zanimljivosti da je profesor Milenko Dželetović bio mentor Drašku Markoviću".

"Marković, koji se u javnosti proslavio napadom na Mariniku Tepić, pred mnogobrojnim kamerama, diplomirao je u 49. godini", piše u saopštenju.

Iz Pokreta su kazali da je Dželetović svojevremeno mentorisao i doktorsku disertaciju nekadašnje ministarke finansija, a sadašnje guvernerke Narodne banke Jorgovanke Tabaković za koju "postoji opravdana sumnja sumnja da je plagirana".

"Bilo bi nužno i da profesor Dželetović objasni javnosti kakvi su bili studenti Milorad Gačić, bivši vlasnik pečenjare a sada direktor EPS-a, kao i Igor Bečić, bivši kondukter. Na kraju, gospodine Dželetoviću, da li se ne oglašavate jer ste zauzeti izdavanjem sumnjivih diploma, ili smatrate da je ovo 'zlatno' doba Telekoma Srbija", zaključuje se u saopštenju PSS.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165