Kozarev: Tahiri u dijalog unosi otrovnu atmosferu

Utorak, 22. avgust 2017, 17:34

|

BEOGRAD - "Glavni pregovarač Prištine Edita Tahiri u dosadašnjem toku dijaloga sa Beogradom učinila je sve da se razgovori koji treba da vode ka pomirenju odvijaju u otrovnoj atmosferi uvreda i stalnih provokacija", kazao je Dušan Kozarev.

Opširnije

Sputnjik: Makedonija je talac Kosova

Utorak, 22. avgust 2017, 17:22

|

SKOPLJE - Makedonski analitičar Branko Đorđevski za Sputnjik kaže je jasno da su se odnosi Makedonije i Srbije, nakon povlačenja srpskih diplomata, postali talac Kosova.

Opširnije

Pacoli počeo pregovore sa koalicijom PAN

Utorak, 22. avgust 2017, 17:20

|

PRIŠTINA - Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija počela je pregovore sa strankama takozvane ratne koalicije o formiranju novog saziva centralnih kosovskih institucija, skupštine i vlade.

Opširnije

Tahiri: Dok Vučić i ostali ne kažu genocid, nema rešenja

Utorak, 22. avgust 2017, 17:18

|

PRIŠTINA - Kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri izrazila sumnju u iskrenost inicijative predsednika Srbije da kroz unutrašnji dijlaog pronađe rešenje za Kosovo.

Opširnije

Komemoracija povodom smrti Bajrama Redžepija

Utorak, 22. avgust 2017, 17:00

|

PRIŠTINA - U Prištini je danas održana komemracija povodom smrti bivšeg kosovskog premijera Bajrama Redžepija. Predsednik Kosova Hašim Tači kazao je da je njegovom smrću Kosovo izgubilo velikog državnika. Kovčeg sa telom bivšeg premijera bio je izlo

Opširnije

RADA TRAJKOVIĆ I NENAD RADOSAVLJEVIĆ IZRAZILI SAUČEŠĆE PORODICI REDŽEPI

Ponedeljak, 21. avgust 2017, 19:27

|

U tako podeljenom svetu, u kakvom danas živimo, retkost je sresti hrabrog čoveka odanog ideji ravnopravnosti i tolerancije kojima je bio posvećen Doktor Redžepi. Čak iako se prepoznaju, njihovi ideale i vrline ostaju podeljeni i zatočeni u izolavanim pop

Opširnije

SNF: Pritisak umesto dijaloga

Ponedeljak, 21. avgust 2017, 17:13

|

KOSOVSKA MITROVICA - Srpski nacionalni forum zatražio je od predsednika Aleksandra Vučića da utiče na Vladu Srbije da prestane sa pritiscima na Srbe uoči predstojećih lokalnih izbora i najavljenog dijaloga.

Opširnije
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 1462 »

Facebook

Vreme