UHAPŠENA GRUPA OSUMNJIČENA ZA ORGANIZOVANU PRODAJU NARKOTIKA

Sreda, 13. jun 2018, 17:29

|

|

PEĆ - D.P. (1981) iz Peći uhapšen je zajedno sa još petoricom zbog organizovane prodaje narkotika, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije. Policija je tokom akcije zaplenila preko 15.000 evra, pištolj, municiju i više od 7 kilograma marihuane.
 
Uz D.P., privedeni su i K.N. (1991) iz Sombora, V.N. (1979), R. D. (1974), P.Z. (1979), K.P. (1973) iz Subotice. Mesto hapšenja nije precizirano.
 
Sa druge strane, iz MUP-a Srbije navode da postoji sumnja da se ova grupa, u dužem vremenskom periodu, na teritoriji Srbije bavila nabavkom i pakovanjem narkotika, koje su potom distribuirali ka zemljama Evropske unije.
 
Osumnjičeni se takođe terete za udruživanje radi vršenja krivičnih dela - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Pripadnici MUP-a - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, akciju hapšenja sproveli su u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Tužilaštvom za organizovani kriminal.
 
 Veselji tvrdi da Kosovo ima podršku za viznu liberalizaciju
Facebook

Vreme