REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 24.08.2019.

Subota, 24. avgust 2019, 18:00

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, govoreći o nedavnoj poseti SAD-u, da ne može da tumači ili govori o značaju svojih poseta, ali da je svaki razgovor sa predstavnicima najmoćnije sile sveta veoma značajan, posebno kada je to razgovor o stvari oko kojih nismo saglasni. 
 
Nenad Radosavljević – komentar: I posebno ako je to na našu štetu a na tvoju i njihovu korist.
 
02…  Svakako da ne očekujemo lake dane, ni laku jesen, ni jednostavnu zimu za nas", istakao je predsednik Srbije za TV Pink. Kako je rekao, "nije prvi put da smo u takvoj situaciji", ali da će nastaviti da se bori za Srbiju, za srpski narod na Kosovu, za nacionalne i državne interese. "A, da očekujemo da nam teku med i mleko, da vam govorim kako sam fantastičan posao napravio tako što sam promenio njihovo mišljenje...Mnogo smo mi mali da bismo menjali mišljenje velikih", podvukao je Vučić.
 
Nenad Radosavljević – komentar: A mnogo nam govori o tome kako nam je lepo i kako nižemo ekonomske uspehe i kako nam teku med i mleko. To zna. A ne zna da kaže da je javni dug povećao sa 15 na skoro 28 milijardi evra, za svoje vladavine. To nećete saznati čak ni na stranici sajta Uprave za javni dug Ministarstva finansija Republike Srbije jer to kriju. Aj koga ne mrzi neka proba. Sajt je http://www.javnidug.gov.rs
 
03… Pojedini mediji su juče preneli da je direktor Samostalne liberalne stranke Miroslav Ristić napustio SLS i prešao u Srpsku listu, povodom ovih navoda oglasila se Samostalna liberalna stranka navodeći da je to "najnovija gnusna laž".
 
Nenad Radosavljević – komentar: Potpuno jednaki i jedni i drugi. Kada se jednom sva ova glupost završi moraće i pripadnici i simpatizeri i izvršioci i budale koje su glasale i za jedne i za druge da odgovaraju pred zakonom ili bar pred svojom savešću, ko je ima. Razlike među njima nema.
 
04… Potpredsednik Alijanse novo Kosovo (ANK) i gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri pridružio se juče Pokretu samoopredeljenje i tokom ceremonije je rekao da se na to odlučio jer nije imao" podršku Vlade niti njegove stranke". Prema njegovim rečima, Albin Kurti je bio jedina osoba koja ga je u najtežim vremenima, kada se razgovaralo u evropskim centrima o Mitrovici, izuzetno podržavala, pomagala i vodila ga na pravi put bez greške.Lider Samoopredeljenja, Albin Kurti je poželjevši Bahtiriju dobrodošlicu, rekao da je ceremonija nešto obično, jer ni on nije prvi put u Mitrovici, niti je Agim Bahtiri prvi put u Samoopredeljenju. 
 
Nenad Radosavljević – komentar: Inače da se zna, Agim Bahtiri je nepismeni novokomponovani, navodno biznismen, a inače lovac na lovu, koju nema, sa gelom u kosi.
 
05… Predstavnici budžeta Kosova i Centralne izborne komisije (CIK) saglasili su se da će za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu biti potrebno oko šest miliona evra. Očekuje se mišljenje Ustavnog suda Kosova o nadležnostima Vlade nakon ostavke premijera, rekao je savetnik ministra finansija Ljulzim Rafuna. Rafuna je za Kosovapres rekao da su sredstva obezbedjena, ali da ne mogu biti preneta CIK-u do mišljenja Ustavnog suda. 
 
Nenad Radosavljević – komentar: Sve mi je nekako jasno ali ko tu veliku lovu mulja za ništa odavde onde, iz ovog u ono, bez razloga i smisla i ko je na kraju uvuče u svoj džep, to nikako nije. Da li ovi koji igraju igru ili oni koji, navodno, igru organizuju ili oni koji su je platili???
Facebook

Vreme