REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 15.05.2019.

Sreda, 15. maj 2019, 17:25

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01--- Centralna izborna komisija akreditovala je danas 464 posmatrača za predstojeće izbore za gradonačelnike opština na Severu.U nedelju će biti održani vanredni izbori za gradonačelnike četiri opštine na Severu Kosova koje će pratiti 464 posmatrača iz dve političke stranke, dve međunarodne misije, Evropske komisije, dve diplomatske misije, dvanaest ambasada, jedne međunarodne nevladine organizacije, četiri lokalne nevladine organizacije i petnaest medija, saopštio je danas CIK.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Posmatrači iz te dve političke stranke su inače samo iz jedne. Iz Srpske liste. S toga nema potrebe za tolikom gužvom ostalih. A i kandidati, koji mogu da pobede samo sami sebe, su samo iz te stranke te opet nema potrebe za tolikom gužvom. I pošto su svi akreditovani posmatrači, uglavnom na zajedničkom zadatku, osim samo nekih medija i samo nekih NVO-a, da verifikuju Vučićevu pobedu od 90% to opet nema potrebe za tolikom gužvom kada će već jedni samo širiti džak a ostali trpati u njih pokradenu volju građana.
 
02--- Daut Haradinaj kaže i da Priština ne žuri da postigne konačni sporazum sa Beogradom, što, dodaje, nije slučaj sa Srbijom. On je odbacio navode o vezama njegovog brata i Milana Radojčića iz Srpske liste, rekavši da se Tači sastajao sa Radojčićem više puta."Optužiti nekoga da je švercovao sa Radojčićem ne pristaje predsedniku", rekao je Daut Haradinaj.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Nisam znao da se Tači sastajao sa potpredsednikom Srpske liste a da Ramuš jeste to sam video na fotografijama u medijima. Dobro je kada pokušavaju da peru ruke i jedan i drugi jer obojici ostanu prljave a istina izađe na videlo. I još, optužiti nekoga da je švercovao sa nekim drugim ipak manje ne pristaje nego to stvarno činiti, iako je to ovde postalo normalno. Ovo zadnje ja onako uzgred.
 
Facebook

Vreme