REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 15.03.2019.

Petak, 15. mart 2019, 18:23

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milan Radoičić i da je ubistvo izvršeno po nalogu vlasti u Beogradu. Tači je istakao da tokovi istrage vode ka tome da je nalogodavac ubistva Ivanovića aktuelna vlast u Srbiji, rekavši da svet to treba da zna.
        Sve smo sigurniji da Tači, Veselji i sadašnje vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića i očekujem da će naši istražni organi uskoro biti u prilici da pruže više podataka o ovom slučaju, jer to je nešto što ceo svet treba da zna, naveo je Marko Đurić, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Koliko ja razumem ovaj prvi gađa konkurenta za vlast Ramuša koji se sa Radoičićem sastajao, što je negativan poen kod birača, i vlasti u Beogradu sa kojima je Ramuš posredno sarađivao, što je drugi negativan poen. Ovaj drugi svesno ne pominje Ramuša sa kojim je njegova ekipa Srpska lista u koaliciji u skupštini Kosova već samo dvojac Tači-Veselji kako bi zaštitio Ramuša. Nikome sa obe strane nije stalo do pravde i istine, to su samo lupeži i bitange. Da Olivera nisu ubili ovi ubili bi ga oni.
 
02…  Organizator protesta "Jedan od pet miliona" u Negotinu Strahinja Ćirić napadnut je ispred zgrade u kojoj živi i zadobio je teže telesne povrede glave, saopštili su organizatori protesta.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Uveren sam da će ovakvih događaja biti sve više. Oni koji su se nemilosrdno dočepavali vlasti a pri tome su bez mozga isto tako nemilosrdno će je i braniti jer im jedino radi mali mozak u kome znaju šta su radili i šta će da im se desi ako vlast izgube.
 
03… Potpredsednica Vlade Srbioje i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović razgovarala je danas u Beogradu s ministrom za inovacije Mađarske Laslo Palkovičem o tome kako da se ubrza prelaz preko granice, posebno putničkih i teretnih vozova, kao i o formiranju jednog graničnog prelaza.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: A blokada centra Beograda i saobraćajnica od Arene do zgrade Vlade Srbije od strane CarGo udruženja je elementarna nepogoda pa će sama da prođe.
 
04… Od nekadašnjeg značajnog izvoznika krompira na tržista Rumunije i Bugarske, sa sadašnjom prosečnom proizvodnjom na 28.000 hektara i prosečnim prinosom od 14 tona Srbija je postala značajan uvoznik krompira, najčesće iz Nemačke, Belgije i Holandije, podaci su Privredne komore Srbije.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Još šljive da počnemo da uvozimo pa da pogasimo svetla.
Facebook

Vreme