REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 13.06.2018.

Sreda, 13. jun 2018, 18:25

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01--- Austrijski diplomata Albert Rohan izjavio da je kosovska nezavisnost nepovratna činjenica i da Srbija i Rusija tu realnost moraju da prihvate. Rohan je svojevremeno bio zamenik specijalnog izaslanika Generalnog sekretara UN u pregovorima o konačnom statusu Kosova Martija Ahtisarija.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Aj ti prihvati da je prestolonaslednik ubijen. Možda tvoj predak… To nije u redu… Jadno je kada priznaš da ne smeš da govoriš to što misliš. Bedno je kada priznaš da nećeš da govoriš to što misliš ni indirektno kroz društvene mreže. Ali je najgore kada sam pristaneš da ne misliš.
 
02--- Šefica Kancelarije EU u Prištini Natalija Apostolova kritikovala je članove kosovske vlade jer nisu primenili prioritetne tačke sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju."
 
Nenad Radosavljević – komentar: Nisu morali ništa da javljaju. Natalija Apostolova je nivo Samuela Žbogara ali iz Bugarske. Ko ovde nas zajebava? Pazi, iz Bugarske…
 
03--- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže takvo poštovanje prema našoj zemlji. Da sasluša šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa kojima je u prošlosti razgovarala samo kada je bila pritisnuta.Vučić je to rekao u obraćanju na svečanosti polaganja kapsule u temelje nove zgrade Ambasade Nemačke u Beogradu.
 
Nenad Radosavljević – komentar: E baš tako. Kada budemo Nemcima pritisnuti. A kapsule nisu problem. Imamo ih još iz drugog rata. Pokazao mi tata u dvorištu. Kaže da je ostavimo, da bude tu. Možda opet dođe neki nemac pa da je nagazi.
 
04--- Ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući napad na policajca tokom blokade saobraćaja kod Lazarevca, izjavio je da je napad na bilo koje službeno lice napad na čitavu državu.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Da. Ovo je napad na državu. Tvoju i Vučićevu i Batinu i Milanovu i Andrejevu i Zvonkovu i Zoraninu i Jorgovankinu i Veljkovu i … I marš bre… 
 
Facebook

Vreme