REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 13.03.2018.

Utorak, 13. mart 2018, 17:01

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Danas je trebala da se održi sednica skupštine Kosova, međutim ona je ponovo odložena za sutra jer su je napustili poslanici opozicionih stranaka Demokratskog saveza Kosova i Samoopredeljenja. Do napuštanja je došlo pošto poslanici vladajućih stranaka iako prisutni na sednici, nisu glasali za predlopg preporuka sa interpelacije premijera Ramuša Haradinaja, u vezi odluke Vlade Kosova za povećanje plata članovima Vlade koja je doneta 20.decembra 2017.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Ovi su skroz skrenuli. Opozicija napušta sednicu jer poslanici vladajućih stranaka neće da glasaju za povećanje plata svojih funkcionera u vladi po preporukama sa interpelacije svog premijera. Aj’ mi ti to sada objasni.
 
02... Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između petka I subote, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje auto-delova u vrednosti od skoro 20.500,00 €, saopštila je Uprava carina
.
Nenad Radosavljević – komentar: Prilično osveženje za našu carinsko- kriminalnu scenu. Narkotici i migranti su baš postali kliše.
 
03… Potencijali Srbije za izvoz mesa mnogo su veći problem, nego što ima problema sa plasmanom te robe u inostranstvu, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
 
Nenad Radosavljević – komentar: To znači da nemamo mesa jer ne gajimo stoku jer nemamo čime da je hranimo jer malo stočne hrane proizvodimo jer nedovoljno sirovine sadimo jer nismo budale da radimo. E pa Turci “morate da posejete da bi požnjeli” tj. pojeli. Vidite sada sa Rasimom šta vam je ono izobećavao.
 
04… Britanska premijerka Tereza Mej je izjavila da Moskva mora do kraja dana da objasni zbog čega je nervni agens ruske proizvodnje upotrebljen u trovanju bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Jel to pitanje zašto su otac i ćerka trovani ili zašto su trovani agensom ruske proizvodnje?
 
Facebook

Vreme