Reč nezavisnog vlasnika Nenada Radosavljevića 12.01.2018.

Petak, 12. januar 2018, 17:43

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Nacrt zakona o Oružanim snagama Kosova biće podnet kosovskoj vladi najkasnije do aprila, izjavio je ministar Bezbednosnih snaga Kosova Rustem Beriša za prištinski dnevnik Zeri. On je dodao da su kosovske snage bezbednosti spremne za transformaciju u vojsku. 
 
Nenad Radosavljević – komentar: Bile su spremne još od 2003-će godine.
 
02… U ponedeljak premijer Japana Šinzo Abe stiže u Srbiju. Njegov domaćin je premijerka Ana Brnabić. Pred posetu Šinza Abea najavljeno je da je Srbija zainteresovana za japanske investicije u automobilsku, hemijsku, farmaceutsku, IT industriju, poljoprivredu, zaštitu životne sredine i turizam.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Bolje još malo da razmislimo. Možda se još nečeg setimo.
 
03… Francuski istražitelji će, povodom pljačke nakita u pariskom hotelu Ric, razmotriti i teoriju da li je za to odgovorna banda "Pink Panter", dok britanski mediji konstatuju da ova akcija nije bila u njihovom stilu. Petorica maskiranih pljačkaša, naoružanih sekirama i vatrenim oružjem, odnela su nakit vredan oko 4,5 miliona evra.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Po stilu ja bih rekao da su Vikinzi.
 
04… Kancelarija visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za ljudska prava odbacila je danas kao "rasističke" navodne komentare američkog predsednika Donalda Trampa o imigrantima iz Haitija i afričkih zemalja. "Ako se potvrdi, to su šokantni i sramni komentari predsednika SAD", rekao je potrparol Kancelarije visokog komesara UN za ljudska prava Rupet Kolvil.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Komentari su šokantni i sramni po svojoj sadržini i ako se potvrde i ako se ne potvrde. A ovi neće.
 
Facebook

Vreme