REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 11.10.2018.

Četvrtak, 11. oktobar 2018, 16:38

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01--- Britanski list "Tajms" objavio je tekst pod nazivom "Džihadisti Islamske države se vratili na Kosovo i spremni su da umru za kalifat".U tekstu se navodi da je, prema onome što je poznato vlastima u Prištini, od 2012. godine 348 odraslih osoba otišlo u Siriju da se pridruže Islamskoj državi.Dnevnik navodi da su "mnogi poginuli tamo, ali mnogi su se i vratili".
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Najvažnije je pronaći onog ko je lupio glavom o Boletov kamen mudrosti pa ih pozvao da idu tamo da neki ginu a neki da se vrate.
 
02--- U 12 gradova Srbije, tačno u osam časova, otvoreno je 16 prodavnica "Lidla", najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanom otvaranju jedne od pet "Lidlovih" prodavnica u Beogradu prisustvovao je i predsednik Srbije. Ovo je dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu, poručio je Aleksandar Vučić.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Ne verujem što nije bio u svih pet. A da ga je neko “začikao” obišao bi taj i svih 16. Jer je on savršeno nemoguć. U svakom smislu.
 
03--- Nije sramota biti slab i tražiti oslonac, niti je sramota tražiti stručnu pomoć i podršku, jer su problemi mentalnog zdravlja sastavni deo ljudskog života, izjavila je danas ministarka za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Osloniš se na rodbinu do kraja osnovne, kupiš stručnu kvalifikaciju I doktorat, osloniš se na podršku vladajuće stranke u koju se prethodno učlaniš i problemi nestanu kao rukom a ti postaneš mentalno zdrav. I glup.
 
04--- Žene Pokreta socijalista okupile su se danas ispred Skupstine grada Beograda kako bi izrazile protest protiv jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju i gradskog odbornika Željka Veselinovića, koji je nedavno u poruci premijerki Srbije Ani Brnabić pretio silovanjem.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Budimo pošteni, nije on pretio silovanjem. On je davao preporuke koje su uvredljive jer su upućene ženi I dodatno po svojoj sadržini nisu u skladu sa njenim seksualnim opredeljenjem i sklonostima. 
 
05--- Komitet UN za ljudska prava pozvao je danas Saudijsku Arabiju da obustavi svoje vazdušne udare na civilne mete u Jemenu i da krivično goni zvaničnike odgovore za stradanje dece u nezakonitim napadima.
 
Nenad Radosavljević – kоmentar: Vidiš ima i nezakonitih napada. To znači da postoje i zakoniti. Ne može se celom svetu ugoditi. Naročito onima koji stradaju.
 
Facebook

Vreme