REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 11.01.2019.

Petak, 11. januar 2019, 16:28

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01--- Troškove bivših pripadnika tzv. OVK, koji će svedočiti ili će biti optuženi u postupcima pred Specijalnim sudom u Hagu, biće plaćani iz dva izvora, pišu prištinski mediji.Koha onlajn piše da će troškove osumnjičenih u postupcima koji su već započeti snositi Kancelarija specijalnog tužioca, a troškove suđnja protiv bivških pripadnika tzv. OVK, protiv kojih budu podignute optužnice, snosiće Priština.

Nenad Radosavljević – kоmentar: Ja ću da se prijavim.

 02--- Profesor na Fakultetu bezbednosti Zoran Dragišić izjavio je, povodom izvođenja čelnika OVK pred sud u Hagu, da se stav sveta prema Kosovu i Albancima značajno menja i ocenio da su predsednik Aleksandar Vučić i srpska diplomatija uradili ono što se do juče činilo nemogućim."Najradikalnija promena je došla iz Vašingtona, u stavu SAD, što se videlo i iz pisma predsednika Donalda Trampa predsedniku Vučiću i Hašimu Tačiju, a to je da će Amerika podržati svaki dogovor Beograda i Prištine", rekao je Dragišić sinoć za televiziju Palma plus.

Nenad Radosavljević – kоmentar: I šta si sada rekao majstore, znaš li?

03---  Tim Prištine za dijalog sa Beogradom nije uspeo da uspostavi koordinaciju sa predsednikom privremenih institucija Hašimom Tačijem koji je do danas trebalo da im dostavi dokumentaciju o dosadašnjim susretima i odlukama u tom procesu.Tim je, prenosi Koha onlajn, od Tačija tražio da dostavi dokumentaciju radi izrade platforme koja će, između ostalog, predvideti princip da tokom nastavka dijaloga “nema pregovora o granici i integritetu Kosova”.

Nenad Radosavljević – kоmentar: Zašto ne zatraže od Vučića? To je isto.

04--- Božićnim i novogodišnjim praznicima najviše se raduju mališani u opštini Leposavić, očekujući praznične poklone. Tako je i ove godine stiglo preko hiljadu paketića za najmlađe. Prvi deo podeljen je pre Božića, a drugi deo pre pravoslavne Nove godine.

Nenad Radosavljević – kоmentar: Tačno je, raduju se. A ne bi kada bi znali šta ih posle čeka. Kada bi razumeli ko im poklone deli i ko će nezaslužene diplome da im uručuje  i pred kime će da kleče da bi posao dobili i čije će dupe morati da ljube da bi preživeli u ovoj propaloj zemlji.

05--- Smanjenjem temperature tokom zime zdravstveni problemi povezani s vremenom postaju veći. Hladno vreme donosi brojne rizike, posebno za starije osobe. U opštini Novo Brdo u zimskim uslovima upravo je najugroženija starija populacija.

Nenad Radosavljević – kоmentar: Aj bre ne zajebavajte. Kada su temperature zimi visoke onda nas, po vašem virusi satru, a kada su niske onda na****smo. Ma marš bre.

 

Facebook

Vreme