<

Reč nezavisnog vlasnika Nenada Radosavljevića 07.12.2017.

Četvrtak, 07. decembar 2017, 17:04

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Svečane plakete zahvalnosti Kombinata Trepča dodeljene su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, patrijarhu Irineju, direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću i porodici srpskog tenisera Novaka Đokovića.
Nenad Radosavljević – komentar: Kakve, blage veze sa rudnicima I kombinatom oni imaju, ne znaju ni sami ali primaju plakete. Gori su od onih koji su im ih dodelili.
 
02… "Kosovo treba da ima pravo da se na referendumu izjasni o ujedinjenju sa Albanijom", kaže u intervjuu za Dojče Vele poslanik Samoopredeljenja Aljbin Kurti. Želeli bismo da imamo pravo da se ujedinjavamo sa Albanijom na demokratski i miran način i to ne znači da bismo počeli treći balkanski rat, rekao je Kurti.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Najbolje tako. Vi se ujedinite, mi se ne razjedinimo, vi dobijete pravo, mi zadržimo pravo, vi radite šta hoćete, mi radimo šta hoćemo ali na miran i demokratski način. A gde to ima? Pa, nema nigde ali bi lepo bilo da ima.
 
03… Policija je, prilikom pretresa porodične kuće i pomoćnog objekta osumnjičenog A.M. pronašla devet paketa marihuane težine tri kilograma i 188 grama, šest paketa u koje su spakovane tablete MDMA, dva paketa sa 174 grama amfetamina, 432 grama smese za uvećanje mase opojnih droga, spakovane u dva paketa i vagicu za precizno merenje.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Lepo od njega što je ostavio i vagicu da mogu ljudi u gram da izmere šta su našli.
 
04… Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Velike Britanije Denisa Kifa, koji ga je obavestio o toku pregovora o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije i naglasio da to ne umanjuje podršku njegove zemlje evropskom putu Srbije.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Pitanje je samo zašto oni izlaze a nama daju podršku da uđemo. Verovatno nam misle najbolje.
 
Facebook

Vreme