<

Reč nezavisnog vlasnika Nenada Radosavljevića 05.12.2017.

Utorak, 05. decembar 2017, 18:34

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01--- Zvaničnici Kancelarije Evropske unije u Prištini, Ambasade Francuske i Norveške upozorile su prištinske vlasti da kosovska skupština mora ratifikovati aktuelnu verziju Sporazuma o demarkaciji sa CG potpisanu krajem avgusta 2015. u Beču, piše Zeri.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Ambasade kancelarije i drugi rekli. Zeri piše. Mi čitamo. A Tata ćuti.
 
02---  UNMIK je u decembru 2016. godine predao Interpolu notu kosovskih vlasti, u kojoj se traži uklanjanje međunarodnih poternica protiv 20 kosovskih stanovnika, a to je učinio na osnovu Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Po rezoluciji 1244 UNMIK nema mandat da se time bavi.
 
03--- Teroristička organizacija Islamska država pozvala je svoje pristalice među Albancima da tokom predstojećih novogodišnjih praznika izvedu napade uz pokliče "Alah je najveći".
 
Nenad Radosavljević – komentar: Al ako od preko brda čuju poklič “Za krst časni i slobodu zlatnu” neka tamo ne idu. Tamo žive neki čudni ljudi.
 
04--- Demonstranti oslobodili bivšeg predsednika Gruzije Mihaila Sakašvilija iz policijskog automobila nakon što je uhapšen u Kijevu. Kad je policija došla po njega, on se popeo na krov svoje kuće i pretio da će skočiti. Služba bezbednosti Ukrajine saopštila da je optužen za saučesništvo u kriminalnoj grupi.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Pitam se ko je glavni u kriminalnoj grupi ako je predsednik samo saučesnik. To ne postoji. I ta zemlja ne treba da postoji. Ima još takvih ali sada nećemo o tome. 
Facebook

Vreme