<

Reč nezavisnog vlasnika Nenada Radosavljevića

Utorak, 14. novembar 2017, 20:29

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Patrijarh SPC Irinej obišao je danas zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prostorije Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji i rekao da se po pitanju žrtava na KiM ne očekuje ljudska pravda, jer je "odavno zaspala", već samo božija.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Oni koji su nam govorili da smo nebeski narod i tako nas tešili u stradanju, odavno nisu u modi. A, ovi koji nas i pitanja naših žrtava predaju Bogu pre nego se na ovom svetu potrude da bude drugačije nemaju moje poverenje.  
 
02… Predstavnici Srpske liste zamrzli su svaku komunikaciju sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i njegovim kabinetom. U pismu koje je Srpska lista uputila Hašimu Tačiju ističe da je utvrđeno da je politika Hašima Tačija, u segmentu koji se odnosi na položaj Srba na KiM, antiustavna, antipravna i na štetu srpskog naroda.Istaknuto je da je Srpska lista ubedljivo najsnažnija politička organizacija Srba na Kosovu i Metohiji i najodgovornija za zaštitu prava i interesa srpskog naroda.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Sve mi se čini da u tom grmu ne leži taj zec.
 
03… Neki misle da Srbija nije dovoljno pregažena i ponižena i da je samo pregažena i ponižena Srbija dobra Srbija, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom stava BAKIRA Izetbegovića o priznavanju Kosova i Metohije i ocenio da će ta izjava imati dalekosežne političke i pravne posledice.
 
Nenad Radosavljević – komentar: Ta izjava neće imati nikakve posledice jer je budalasta isto koliko i reakcije na nju. Samo što su reakcije i pokvarene jer Srbiji bacaju prašinu u oči i posipaju je pepelom po glavi ovako pregaženoj i poniženoj. I jer trpi što se trpeti ne može.
 
Facebook

Vreme