Video

PRVI SRPSKI KULTURNI RIJALITI „Umetnik u kavezu“

Subota, 14. april 2018, 18:26

|

Izvor: RTV Mir

|

|

Kulturni centar „Akvarijus“ iz Kosovske Mitrovice i RTV „Mir“ iz Leposavica predstavljaju PRVI SRPSKI KULTURNI RIJALITI „Umetnik u kavezu“. Ovaj umetnicki spektakl u galeriji „Akvarijus“ traje 96 sati bez prekida (17-20. april 2018)
 
Cetiri umetnika (slikar, muzicar, glumac i pisac) cetiri dana zatvoreni u kavezu moraju da slikaju, sviraju, glume, citaju. 96 sati neprekidno ih snimaju kamere. Bez pomoci publike ostace bez hrane, vode, duvana, odlaska u toalet... Njihovo stvaranje, i snalaženje u veoma teškim uslovima emitovace se na televiziji „Mir“ iz Leposavica.
 
Prijave i odabir kandidata za prvi srpski kulturni rijaliti izvršice se do 12. aprila 2018. godine. Osobe mlade od 18 godina ne mogu se prijaviti na konkurs. 
 
Svecani ulazak umetnika u kavez, koji ce biti postavljen u galeriji „Akvarijus“, zakazan je za utorak 17. aprila 2018. godine u 20 casova. Rijaliti u „Akvarijusu“ traje neprekidno do petka 20. aprila u ponoc.
 
Organizatori i realizatori rijalitija „Umetnik u kavezu“ su Kulturni centar „Akvarijus“ iz Kosovske Mitrovice i RTV „Mir“ iz Leposavica.
 

Facebook

Vreme