K. Mitrovica - bačena bomba

Utorak, 18. mart 2014, 16:20

|

Izvor: RTV Mir

|

|

KOSOVSKA MITROVICA, 18.03.2014. - U severnom delu Kosovske Mitrovice bačena eksplozivna naprava, povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta na zgradi i jednom putničkom automobilu.

 

Regionalni šef operative Kosovske policije Đeljko Bojić izjavio je Tanjugu da je do eksplozije došlo jutros nešto posle tri sata u ulici Vlade Ćetkovića kada je nepoznata osoba aktivirala najverovatnije ručnu bombu.

"“Jutros u 3 časa i sedam minuta u ulici Vlade Ćetkovića bačena je eksplozivna naprava, tom prilikom povredjenih lica nije bilo ali je pričinjena materijalna šteta na zgradi i jednom parkiranom vozilu", rekao je Bojić.

On je dodao da su istražne jedinice policije izašle na lice mesta kako bi obavili uvidjaj i da prema prvim saznanjima reč je o ručnoj bombi. 

 

Eksplozija se dogodila pored zgrade i puta koji vodi prema gradskoj bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a jutros se na licu mesta moglo videti staklo koje je polomljeno prilikom detonacije. 

Motivi i počinilac, kako je rečeno u policiji za sada su nepoznati, a eksplozija je uznemirila građane Mitrovice koji stanuju u blizini mesta eksplozije.

Izvor: Tanjug

Facebook

Vreme