,,DOK JE OVA VLAST UBICE IVANOVIĆA NEĆE BITI PRONAĐENE"

Sreda, 16. maj 2018, 16:54

|

Izvor: Rtv Kim

|

|

KOSOVSKA MITROVICA - "Dok su ove političke strukture izvršne i zakonodavne vlasti u Beogradu i Prištini ja ne očekujem rešavanje slučaja Olivera Ivanovića", kazala je predsednica Evropskog pokreta Rada Trajković, komentarišući istragu.
 
Rada Trajković je pesimista po pitanju otkrivanja ubica Olivera Ivanovića. Kaže da ne veruje u istragu koja se vodi, podsetivši da je ubistvo izvrešeno "u sred bela dana", u Severnoj Mitrovici, gradu sa većinski srpskim stanovništvom i to u blizini srpskih policajaca.
 
Trajkovićeva je podsetila na izjavu Olivera Ivanovića iz oktobra prošle godine u kojoj je on upozorio na Milana Radoičića i lošu bezbednosnu situaciju u Mitrovici.
 
"Oliver je govorio da mu opasnost ne preti od Albanaca već od Srba, navodeći direktno Radoičića. Od onoga što je bio njegov politički cilj, a to je da od mafije otrgne politiku, od ovoga što se sada dešava, a to je da je taj Radoičić i dalje čovek koji je jedan od važnih ljudi sa kojim se sastaje lider izvršne vlasti Kosova Ramuš Haradinaj i koga nikada ne mimoilaze predstavnici izvršne vlasti Vlade Srbije", kazala je u izjavi za RTV Kim.
Facebook

Vreme