Kurti: Platforma za dijalog na "dobrosusedskim principima"

PRIŠTINA - Aljbin Kurti objavio je novu platformu u devet tačaka o dijalogu Beograda i Prištine kojima predviđa promene u tom procesu, ukoliko on bude novi kosovski premijer, među kojima je i stvaranje uslova da se on vodi na "dobrosusedskim principi

Opširnije

Tači: Neće biti zastoja, skupština do 11. jula

PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači najavio je da će nova skupština biti konstituisana u prvih deset dana jula, nakon što budu verifikovani rezultati izbora.

Opširnije

Marko Đurić na Vidovdan na Kosovu

GRAČANICA - Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić prisustovaće sutra, na Vidovdan, u 9 sati svetoj arhijerejskoj liturgiji u manastiru Gračanica.

Opširnije

Susret Kosova sa BG-om: "Preko svake granice - nova umetnost Kosmeta"

GRAČANICA - Trodnevni kulturno-umetnički festival "Preko svake granice" sa podnaslovom "Nova umetnost Kosmeta", počinje danas u "Garaži" i trajaće do 29. juna.

Opširnije

Miljana Rakić iz Prilužja izabrana za Kosovku devojku

GRAČANICA - Miljana Rakić iz Prilužja je ovogodišnja Kosovka devojka, odlučio je žiri koji su činili radnici Doma kulture u Gračanici.

Opširnije

Pune plate i za bivše poslanike

PRIŠTINA - Poslanici u prošlom skupštinskom sazivu koji, nakon izbora, neće više biti u ovom telu, nastaviće sa primanjem pune plate i narednih 12 meseci.

Opširnije

Kurti: ZSO bi samo podelio Kosovo

PRIŠTINA - Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, kaže da bi sprovođenjem plana o Zajednici srpskih opština, Kosovo bilo podeljeno na kosovski i srpski entitet.

Opširnije

Poslednji prilog

Zbirka pesama Zorana Nedeljkovića - “Feniksovim perom"ss

Predhodne prilozi

Poslednja emisija

Etno festival Sočanica - 06.06.2017.

Predhodne emisije